Kızlar Bir Adım Öne En iyi duş jeli markası hangisi? (Sayfa 2) buble Takip Et Guru Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor En iyi duş jeli markası hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
yawtatavaetme Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Bence normal birrşey değil sonuçta ağzımızla nimet yiyorruz çok saçma birşey nekadar güzel olsada dinimizcedegünahtır 0 0 Yorumla
imahurricanee Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Isana rossmanlarda satılıyor alman markası güzel bence 1 0 Yorumla
Kakkakskskkkwkwk Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Bana yardım eder misiniz doktorlarla konuşmam lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kızlar Urban Care'in coconutlı duş jelini aldım Gratis'ten bayıldımmm kokusuna. Şimdi onlinedan 2-3 tane daha alacağım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben kepek sabunu kullanıyorum. Bu arada ben bu güzeller güzeli kızla aynı küvette duş almayı çok isterim 0 0 Yorumla
Karanlıklarİçinden Takip Et Guru Yaş: 43 +1 yıl Bimde hangi markalar var ki? 1 1 Yorumla Buketbuse96 +1 yıl Kendi markası Yorumla
porsin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 35% +1 yıl nivea markasının bütün ürünleri çok güzel bence. 0 0 Yorumla
VoiceVibes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl İsananın duş kremlerine bakabilirsin. 0 6 Yorumla SpeedyContra +1 yıl 😄😄😄😄😄😄 Soru saatine bir baksana Yorumla VoiceVibes +1 yıl Niye böyle olmuş jdıdk Yorumla SpeedyContra +1 yıl Acele etmeseydin 1 2 sonra daha iyileri cıakr onları önerirdin knk dkkdk Yorumla VoiceVibes +1 yıl Nxosjxıd O değil de bu soru niye vitrine düşmüş ki şimdi? Yorumla SpeedyContra +1 yıl Bilmiyorum da uyanık olun azcık ya az önce biri daha düşmüştü böyle dkdkkd Yorumla VoiceVibes +1 yıl Aman nolcak:d Yorumla
samyelii Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl kullanıyoruz memnunuz şiddetle tavsıye ederım :) 0 0 Yorumla
çakırınkurşunu Takip Et Guru Yaş: 25 +1 yıl Bioderma’nın duş jelleri çok güzel bir bak derim 1 0 Yorumla
_Robin Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Dove kullanıyorum, akıyorrr asdad 0 2 Yorumla Gizli Soran +1 yıl akıyooo Yorumla mutnojmet +1 yıl Ne sandın adsd kokumu ona borçluyum asdsd Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Beyaz sabun kullanırım 😀 1 4 Yorumla mavikumsalll +1 yıl Hacı Şakir mi 😀 Yorumla emre00 +1 yıl Yok Duru 😀 Yorumla emre00 +1 yıl teşekkür 🙃 Yorumla mavikumsalll +1 yıl Ricaaaa 😀 Yorumla
Quennssecret Takip Et Bilge Yaş: 31 +1 yıl niveanin baby dus jelini kullan o kanserojen degil 0 0 Yorumla
orginaladam Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl axe gardaş 50 tane modeli var ama apollo candir 0 0 Yorumla
isimsiz129 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Arko duş jeli kullanıyorum <3 kokusu bile hoş :D 0 0 Yorumla
sely1 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kullanıyorum kalmıyor vucutta 0 2 Yorumla Mendere +1 yıl Gayet güzel kalıyor bir süre sonra sen alıştığın için o kokuyu hissedemiyorsun Yorumla sely1 +1 yıl Hiç sanmıyorum ya Yorumla
ÇilekliiiKarrpuzzz Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Duru :) 1 3 Yorumla Serbia +1 yıl Mavisini kullanıyorum cok güzel))) Yorumla ÇilekliiiKarrpuzzz +1 yıl Okyanus esintisi 😍 Yorumla Serbia +1 yıl Evet😍 Yorumla
Erman3453 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl sabun candır kanks 3 3 Yorumla Gizli Soran Hacı şakirden bıktım kanks Yorumla Erman3453 +1 yıl saol kanks ^^ Yorumla Gizli Soran +1 yıl Rica ederim dostum :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Bence normal birrşey değil sonuçta ağzımızla nimet yiyorruz çok saçma birşey nekadar güzel olsada dinimizcedegünahtır
Isana rossmanlarda satılıyor alman markası güzel bence
Bana yardım eder misiniz doktorlarla konuşmam lazım
Kızlar Urban Care'in coconutlı duş jelini aldım Gratis'ten bayıldımmm kokusuna. Şimdi onlinedan 2-3 tane daha alacağım
Ben kepek sabunu kullanıyorum. Bu arada ben bu güzeller güzeli kızla aynı küvette duş almayı çok isterim
Kullanmam yapış, yapış.
Duş jeli kullanmıyorum
Jel ne ha. Hadi şakir.
Fa sport kullaniyorum
Yıkanmıyorum prensibim değil
Bimde hangi markalar var ki?
Kendi markası
Yorumları okumaya geldim
'le petit marseillais
Ben bıttım sabunu kullanıyorum.
nivea markasının bütün ürünleri çok güzel bence.
İsananın duş kremlerine bakabilirsin.
😄😄😄😄😄😄 Soru saatine bir baksana
Niye böyle olmuş jdıdk
Acele etmeseydin 1 2 sonra daha iyileri cıakr onları önerirdin knk dkkdk
Nxosjxıd
O değil de bu soru niye vitrine düşmüş ki şimdi?
Bilmiyorum da uyanık olun azcık ya az önce biri daha düşmüştü böyle dkdkkd
Aman nolcak:d
Palmolive (anti stress)
kullanıyoruz memnunuz şiddetle tavsıye ederım :)
Bioderma’nın duş jelleri çok güzel bir bak derim
Palmolive çilek rüyası
Dove kullanıyorum, akıyorrr asdad
akıyooo
Ne sandın adsd kokumu ona borçluyum asdsd
Old spice kullanıyorum tavsiye ederim
sadece duru sabun reis
Marks&Spencer ile Creightons
Nivea en iyisi bana gore
Palmolive man sport duş jelini kullanıyorum :)
bimde satılıyo mavi renki dushy marka bişey :D
Duj jeli kullanan köylüdür
Beyaz sabun kullanırım 😀
Hacı Şakir mi 😀
Yok Duru 😀
teşekkür 🙃
Ricaaaa 😀
sabun kullanıyorum bir süredir
Axe çok harika kullan bence
niveanin baby dus jelini kullan o kanserojen degil
Evet çok da kalıcı kokusu
bimde le duş jeli var ondan al 1.99