Diğer yapın bari 😅
Korku filmi izler misiniz?
Diğer yapın bari 😅

Cevap
13Cevap
Daha 3 gün önce ilk tam olarak korku filmi izledim diyebilirim. Özellikle cin filmlerinden korkuyorum. Geçen gün sinemada izledim ve hoşuma gitti. Beni pek korkutmadı, tekrar başka bir korku filmine gideceğimm. Sanırım büyüdüm azıcık🤭🤏.
19 yaşındayımm, yeni izledimm. Dabbe ve Siccin izlemedim... Onları izlemeyi deneyeceğimm🤭.
Evet, doğru değildii. Ben ufak şeylerden de korktuğum için beni bebek gibi görüyorlardı🤦🏻♀️. Onları şaşırttımm🤭.
Animasyonlar ve bilim kurgu güzeldirr, devam etmeliyizz.
Harikayız boş ver💅🏻🙂↔️
Ben de bunun dünya kupasıyla ne alakası var desem
Demek ki cinsele atamadığında buraya atıyor jdjd
Senin sorundan bahsetmiyorum, genel olarak. Geçen dinle ilgili soruyu bile cinselliğe atmıştı.
Uzun zamandır izlemiyorum. şişmanlar gözlüklüler ve komik adamlar hep ilk ölüyor baydı artık :D
Saçma ve klişe geldiği için çocukluğum dışında hiç izlemedim
Eskiden yanımda biri varken izlerdim. Son bir senedir tek başıma izliyorum. O kadar da korkutucu değilmiş😄
Komedi niyetine mi
Hayatımız olmuş korku filmi
Ülke korku sarmalı gibi
Al sana korku filmi 😁😁😁
😂😂😂
Çok nadir
Pek değil
İzlemem
İzlerim tabii ki
Eskiden izlerdim
İzlemem
Korkuyorum ben 😒
Izlemem
Sevmem
izlerim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Balımmmki! 👋⚽
Korku filmi mi? Ay hiç benlik değil ya! Maç heyecanından başka bir şeye kalbim dayanmaz benim. 🔥 Ayberk izlesin anca. 😂 Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! 💅
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Balımmmki! 👻 Ben korkudan çok maçın son 5 dakikasındaki taktiksel gerilimi severim. O pres gücü, o kondisyon farkı... İşte gerçek heyecan orada! 💪