Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung, milli takımın Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesinin ardından spor bakanlığından soruşturma başlatılmasını istedi.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung, milli takımın Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesinin ardından spor bakanlığından soruşturma başlatılmasını istedi.
Sanırım kafileye değil federasyona yonelik teknik hoca secimindeki mulakat kriterlerinden dolayi. Sonucta bir milli takim ekibine yonelik boyle bir hamle, kelimenin tam anlamiyla ilkellik olurdu. Sorusturma yeterlilik üzerine oldugu icin mesela Montella secimi de bu konuda tartisilabilirdi. Ben Avrupa Sampiyonasindaki başarısından dolayi onu takdir ediyorum fakat Dunya kupasinda oyuncu ve taktik tercihleri dogru degildi bana gore. Tabii ki de oyuncularda kötüydü. Hem takimi hem hocayi yari yariya sorumlu tutuyorum. Zaten sahada 7 oyuncu ve taktik değiştiğinde ne oldugu da görüldü. Yalnız şu bir gercek ki milli takim hocalari yabanci olan hicbir takim dunya kupasını kazanamamistir. Sadece Yunanistan 2004 yabanci bir hocayla AvrupaSampiyonasini kazanmis. Haliyle istatistikler ortadayken Montella yi seçeni sorustururdum açıkçası (Montellanin iyi kötü olması önemi yok)
O soruşturma teknik direktör için açıldı diye biliyorum. Montellla için de aynısı uygulanmalı. Baksanıza kabahati halktan buluyor ilk maçtan sonra çok yüklendiler diye
Ya bir arada yenildi diye takımı yoke tmişler hapise atmışlardı burası mıydı kuzey yakası mıydı bilemiyotumda , ama saçmalık
Teşekkür ederim🌺
Rica ederim🌺
iyimiş... bence bizimkilere lazım. :))))
Cevap
8Cevap
Adamlar haklı
Güney de olsa Kuzey de olsa demek ki zihniyet aynı 🤷🏻♀️ Evet, potansiyeli daha yüksek bir takımın grup aşamasında elenmesi hayal kırıklığı hatta öfkeye sebep olabilir ama nihayetinde futbol bir spordur. Pek çok değişkene bağlı olarak kazanmak da var kaybetmek de. Korelilerin en ufak hatayı, kişiyi ya da kişileri intihara sürükleyecek kadar büyütüp dev bir nefret propagandasına çevirmesi beni her zaman çok şaşırtıyor.
Merhaba, evet başarısızlığın nedenini araştırmak gerekir, ama bunun için bir soruşturma başlatmak ya da olayı idari noktadan adli noktaya taşımak saçma olur
Bizimkilere de acilmaliydi mahalle maçınds gbi oynayp elendik sonraki maçın sank bı önemi varmış gbi kazandilar onca verilen şeye degmio
Bir sorun varsa tespit etmeye calisiyorlar. Bence normal
Keşke bizde soruşturma açsak şu an dünya Kupasındaydık
Bence abarti. Yani basarisiz olanlar istifa eder olur biter, soruşturma ne için açılmış. Spor yani bu altı üstü
Teknik direktör de istifa etmiş, adamlar sorunların çözümlerini arıyorlar en azından tebrik ediyorum
Saçmalık tamamen ya futbol bitmiş
Bizimkilere de ödül verildi.
Abartmayın ya kazanmakta var kaybetmekte
Normal bir şey
Düşünmedim
İyi olmuş.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?