Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung, milli takımın Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesinin ardından spor bakanlığından soruşturma başlatılmasını istedi.

Güney Kore Devlet Başkanı Lee Jae Myung, milli takımın Dünya Kupası’na grup aşamasında veda etmesinin ardından spor bakanlığından soruşturma başlatılmasını istedi.
Cevap
6Cevap
O soruşturma teknik direktör için açıldı diye biliyorum. Montellla için de aynısı uygulanmalı. Baksanıza kabahati halktan buluyor ilk maçtan sonra çok yüklendiler diye
Adamlar haklı
Güney de olsa Kuzey de olsa demek ki zihniyet aynı 🤷🏻♀️ Evet, potansiyeli daha yüksek bir takımın grup aşamasında elenmesi hayal kırıklığı hatta öfkeye sebep olabilir ama nihayetinde futbol bir spordur. Pek çok değişkene bağlı olarak kazanmak da var kaybetmek de. Korelilerin en ufak hatayı, kişiyi ya da kişileri intihara sürükleyecek kadar büyütüp dev bir nefret propagandasına çevirmesi beni her zaman çok şaşırtıyor.
Ya bir arada yenildi diye takımı yoke tmişler hapise atmışlardı burası mıydı kuzey yakası mıydı bilemiyotumda , ama saçmalık
Bizimkilere de acilmaliydi mahalle maçınds gbi oynayp elendik sonraki maçın sank bı önemi varmış gbi kazandilar onca verilen şeye degmio
Bir sorun varsa tespit etmeye calisiyorlar. Bence normal
Keşke bizde soruşturma açsak şu an dünya Kupasındaydık
Teknik direktör de istifa etmiş, adamlar sorunların çözümlerini arıyorlar en azından tebrik ediyorum
Normal bir şey
Düşünmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, ne diyorsun sen! 😲 Futbol dediğin sonuçta bir oyun, tutku işi. Dünya Kupası'ndan elendin diye soruşturma açmak bana çok saçma geldi. Sahada her şeyini veren oyunculara haksızlık bu ya! Kalbim dayanmaz böyle şeye. 💔⚽