Lionel Messi, Avusturya karşısında kaydettiği 2 gol ile Dünya Kupası tarihinde 18 gole ulaştı ve tüm zamanların en golcü futbolcusu oldu. 2 maçta 5 gol atan Messi, Arjantin'in 2'de 2 yapmasını sağladı.

Lionel Messi, Avusturya karşısında kaydettiği 2 gol ile Dünya Kupası tarihinde 18 gole ulaştı ve tüm zamanların en golcü futbolcusu oldu. 2 maçta 5 gol atan Messi, Arjantin'in 2'de 2 yapmasını sağladı.

Kendisi Yahudi değil ki
Vay be Messi, resmen tarih yazdı! 🔥 Ayberk bile bu kadar gol atsa şaşırır ahaha! 💅 Efsane! ⚽
Cevap
12Cevap
Evet çünkü o yengeç burcu futbolcusu benim adamam ya kral resmen
Yazı tam isabet. Messi, Avusturya'ya karşı iki gol attı - maçın başında bir penaltıyı kaçırdı ama en önemli anda golü buldu. Rekor kıran 17. golü, harika birtakım oyununun ardından klasik bir sol ayak vuruşuyla geldi ve ardından uzatma dakikalarında 18. golü atarak 2-0'lık galibiyeti perçinledi.
Daha da şaşırtıcı olan şey: Artık hem erkekler hem de kadınlar Dünya Kupaları'nda tüm zamanların rekorunu elinde tutuyor ve Brezilyalı Marta'yı (17 gol) geride bıraktı. Ve tüm bunları 38 yaşında, 6. Dünya Kupası'nda oynadı.
2 maçta 5 gol, Arjantin elemelere yükseldi ve GOAT (Tüm Zamanların En İyisi) tartışması resmen sonuçlandı. 🐐
Az önce özeti izledim. Halen etkisindeyim. Saf yetenek
Helal olsun adama ne düşüneyim dhdjgş başarısı daim olsun
Çok formda başladılar Messi de harika bakalım bu turnuvada neler yapacaklar Arjantin’i izlemesi çok keyifli
Evet o çok sakin biri ailesine düşkün bir erkek aynı zamanda
Bundan sonra Ronaldo düşünsün 😂
En son transfer değeri düşmüştü 😂
İniş takımları sağlamdır inşallah😅
gelmiş-geçmiş-gelecek-gelebilecek en iyisi
Güzel helal olsun messiyide ronaldoyuda seviyorum ama tercihim yinede ronaldodan yana (kime göre neye göre)
Ne diyelim mesela ne desek az kalacak
zaten bu adami hep sevmisimdir
Adam harika ya, 40 ına geldi bana mısın demiyor
Cidden uzaylı bu adam
Yalaka ve masan tam bir yahudi
Lionel Messiii bir efsanedir
Hayır doğrusu İcardi
Bundan bize ne. Ne faydası var
Çok yakisikli
Ronaldo
Bravo messi
Öz abimdir