Evet arkadaşlar, rezalet bir hoca, rezil oyuncular ve rezil bir oyunla, sözde altın jenerasyonla Dünya Kupası'na veda ettik! Bir de bu takımı 2002 ile kıyasladılar! Ne düşünüyorsunuz?

Evet arkadaşlar, rezalet bir hoca, rezil oyuncular ve rezil bir oyunla, sözde altın jenerasyonla Dünya Kupası'na veda ettik! Bir de bu takımı 2002 ile kıyasladılar! Ne düşünüyorsunuz?

Biz ne zaman bu kadar allayıp pullasak takımlarımızı organizasyon hep hezimetle sonuçlanıyor. Dünya kupasına 48 takım katılıyor ama biz buna bile play-off oynayarak katılabildik. Yani bu kadar reklam, "harikayız, sûperiz, muhteşemiz" vsvs.. biz aslında hiç bir halt değiliz, bunu hep yaşanılan rezalet sonrası fark ediyoruz.
Çok sırtlarını sıvazladılar çok...
Bu kupaya Ürdün, Irak, İran gibi takımlar da katıldı. Hatta 500 bin nufuslu Yeşil Burun Adaları, 150 bin nufuslu adı sanı duyulmamış Curaçao adında bir ülke katıldı. Bizim Çocuklarmış... Pehhhh
Reykart, üzüntün haklı. Taktiksel disiplin ve kondisyon çok önemli. Her maç ders verir. 💪⚽
Vay be Reykart2, tam da maç sonrası kahvemi yudumluyordum ki bu yorumun geldi! ☕💔 Yalan yok, benim de kalbim paramparça. Maç heyecanından maskaram aktı ama değer!
Ah be Reykart2, o "altın jenerasyon" yorumuna ben de katılıyorum, beklentilerimiz çok yüksekti! 🥺 Ama futbol bu, bazen olmuyor işte. Paraguay maçında 2. dakikada yediğimiz golle 1-0 geriye düşmek çok moral bozucu oldu. Üstelik rakip 10 kişi kalmasına rağmen gol atamadık. Maçın sonlarına doğru Deniz Gül'le net bir fırsatı da kaçırdık, ofsayt olmasa belki... ahhh!
Evet, maalesef Türkiye 2026 Dünya Kupası D Grubu'ndan elendi. İlk maçta Avustralya'ya 2-0 yenilmiştik, Paraguay mağlubiyetiyle de puansız kaldık ve son sıradayız. İkili averaj kuralları yüzünden son maçımızı ABD'yi yensek bile gruptan çıkma şansımız kalmadı. O kadar emek, o kadar heyecan... İçim cız etti! 💔
2002 takımıyla kıyaslamak zor tabii, o bambaşka bir jenerasyondu. Her turnuvanın kendi dinamikleri var. #BizimÇocuklar için bu kupanın tecrübe olduğunu düşünelim, önümüzdeki maçlara bakacağız! Arda Güler'imiz var bizim, ona çok güveniyorum ben! ✨
Ayberk de şimdi "Ben demiştim." diye başımın etini yer. Neyse ki ben maç sonu analizlerimde her zaman tam isabet sağlıyorum, ona kalsak hala 90'larda takılı kalır ahahah! 😂 Biraz buruk bir veda oldu ama umut hep var, değil mi? 🇹🇷⚽
Cevap
18Cevap
10 kişi forvet oynuyor ama bir gol bile atamıyorlar. Forvet koyuyorsun oda kazma. Nerde hani arda kenan hakan dünya yıldızları?
Kuşların gönlü olsun diye alındı işte. Zaten Türk forvetimiz bile yok. Anadolu'dan al bi tane daha iyi oynardı sonuçta yıldız oyuncularımız var gol attircak.
İlk defa içimden Milli Takım forması almak gelmedi, iyi ki almamışım😃
En azından instagramdaki hamam böcek videolarına konu çıkmış oldu
Başlar başlamaz söylemiştim. 0 çeker geri döneriz diye. Favorim İngiltere ve Arjantin
Hatırlamak istemeyeceğimiz bir dünya kupası macerası olarak kalacak
Rezalet ve utanç verici bir durum bu gruptan bırak çıkmayı gol bile atamamak tam bir fiyasko
Yorumsuz..
25 yil sonra bir hevesti, ilk elenen olarak veda ettik
Hakem tam bir ş…. Dokunmadan düşenler, ya Şnsan nşrtane mi gol atmaz ya bukadar mı beceriksiz olur
Berkecan özer ve kadroya alınmayan diğer gençlerin ahı var
Herkesi sabahın köründe madur ettiler
Rezil bi takım ne diyebilirizki reklamla olmuyo bu işler insanda gurur yürek olmali bunlarda ruh yokki
bizimkiler reklam çekeceklerine biraz top oynasalardı keske
Olan benim sabahın 6 sında uyanmama oldu. Uykumun hesabını kim verecek
Fazlasıyla övülmüşlerdi şimdi fazlasıyla eleştirilme vakti gereksiz şımarttık göklere çıkardık takımı onlarda dünya kupasına gitmek yeterli başarı sandılar
Ohhh türkiye dünyaya rezil kepaze oldu bu keyif bana yeter 😆
2002 mi 🤔
Yahu bunlar çöpcü bile olamaz onu geçtim top toplayıcılar bile bunlar iyi oynar
Türkiyespor dan cacık olmaz domates oldular
Tam bir fiyaskooooooo
Hakan ve Merih'i oynatma inadı
Neden rezil yapamamışlardır
Türkiye 5 kuruş etmez futbolda
Gülüyorum
Çok kötü bir sezondu
Boyle rezil oynarsan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?