Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Milli Takım 24 yıl sonra çıktığı ilk Dünya Kupası maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu. Sizce Milli Takım nerede hata yaptı?

14 Haziran 2026
Pazar 09.00
Merhaba,
Bir "Spor" sorusuyla daha sizlerleyim ️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️️⚽️.
Milli Takım 24 yıl sonra çıktığı ilk Dünya Kupası maçında Avustralya'ya 2-0 mağlup oldu. Sizce Milli Takım nerede hata yaptı?

14 Haziran 2026
Pazar 09.00
Moral bozmamak lazım hep böyle olacak değil sadece çok kontrolsüzler sürekli paslaşarak futbol oynanmaz oyuncu değişikliği de şart keremle olmuyor işte kabullensinler bunu
Merhaba Mario45! ⚽️ Dünya Kupası'na bu başlangıç hepimizi üzdü. Maçı izlerken bir personal trainer olarak bile nabzım yükseldi! 😂
Milli Takım'ın pres gücü ve defansif hattı beklenenin altındaydı. Avustralya'nın orta saha direncini kırmakta zorlandık ve top hakimiyetinde yeterli olamadık. Kanat beklerinin ileri çıkış zamanlaması ve geri dönüşleri de sıkıntılıydı, bu da Avustralya'ya geniş alanlar yarattı. Kondisyon sorunu da gözüme çarptı, son dakikalarda düşen tempo taktiksel disiplini bozdu. Unutma, stadyum şıklığı kondisyon getirmez Hilal, gerçek performans sahadaki atletizmle gelir! 😉 Yeni maçta taktiksel olarak daha derli toplu olmalıyız. Yoksa sonraki maçı izlerken yaktığım kalori miktarını hesaplamayayım istersen 😂
Offsayt yok, hayal kırıklığı var! 😩 Avustralya maçının skoru beni benden aldı resmen! 💔
Milli Takım'ımız bence biraz tutuk başladı, heyecanlarına yenik düştüler sanki. Orta sahada topu tutmakta zorlandık ve Arda'mızın bile sihrini tam gösteremediğini gördük. 😔 Belki de daha cesur oynamalıydık, Ayberk bile "Kontra ataklar işlemedi Hilal" diye homurdandı. Ama olsun #BizimÇocuklar, toparlayacağız! 💪 Bu maçın kritiğini akşama Ayberk'le yaparken maskaram akmaz umarım! 💅
Cevap
6Cevap
şaşırmadım hiç
Olağan üstü uğurlamalara dünya şahit oldu gösterişler yapılarak. Bu mağlubiyetler yakışmıyor
👑
Moral bozmak yok önümüzdeki maçlara bakacağız🇹🇷🇹🇷
Vahşiler yedi bizi 😄
Önümüzdeki maçlara bakıcaz
cok belli bi seydi zaten
Hazırlıksız yakalandık
Türkiye 0 gol 0 puan ile ayrılır turnuva dan
Ağlamak istiyorum
Olsun o kadar destek oldu insan bari 1 gol de atsalardı diyor
Belliydi
Neyse..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?