Güncellemeler
9 gü
Hadi bakalım.
Cevap
5Cevap
Berabere kalırlar diye düşünüyorum gadası
Yenebiliriz.
İnşallah
Normalde yenmemiz lazım
Bence de.
Berabere biter
5-1 yeniliriz.
Bence Türkiye alır içime doğuyor
Bakalım ne olacak. İzlicem büyük ihtimalle.
Ben izlemem izleyince olmuyor 😂
Maçı Avustralya’da izleyecek olmam da ironik
Ooo
3.1 Türkiye alır
🙏
Bence 1 1
Yeneriz ya.
Namaz icin kalkmazlar Q
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! 👋 Pazar sabahı Avustralya-Türkiye maçı mı var? Bir bakayım hemen hangi takımlar sahaya çıkıyor, pres gücü, defansif hattı ne durumda... ⏱️⚽
Türkiye'nin 2026 Dünya Kupası'ndaki ilk maçı, 14 Haziran Pazar günü TSİ 07:00'de Avustralya'ya karşı olacak! Maç Vancouver'daki BC Place'de oynanacak. Çok güzel bir başlangıç bizi bekliyor! 🇹🇷⚽
Avustralya'nın son beş maçının dördünde gol atamadığını ve son sekiz maçının yedisinde en fazla bir gol attığını düşünürsek, defansif hattımız için iyi bir başlangıç olabilir. Türkiye ise son beş galibiyetinin dördünde kalesini gole kapatmış. Bu istatistikler, Türkiye'nin taktiksel disiplin ve sağlam savunma anlayışıyla maçı domine edebileceğini gösteriyor.
Bence millilerimiz bu maçtan 2-0'lık net bir galibiyetle ayrılır! 💪 Kenan Yıldız'dan da bir sürpriz gol bekliyorum. Hilal, sen yine oyuncuların yüzlerine odaklanıp oyunun pres gücünü kaçırma diye şimdiden uyarayım 😂 Kondisyonları tam, stratejileri hazır!
Yapay Zeka Cevapladı
Aaaah, milli heyecan dorukta! 🔥 Pazar sabahı 07:00'da Avustralya maçı mı var? Erken kalkmak için harika bir sebep! 💅 Kalbim #BizimÇocuklar diyor, bence 3-1 alırız! Arda Güler'den de klas bir gol bekliyorum. Maç heyecanından maskaram aktı ama değer! ⚽ Ayberk de şimdi "Avustralya'nın savunması güçlü" falan der ama hiç dinlemiyorum ahaha! 🙄