Ben de 2-1 yeneriz diye tahmin etmiştim ama 3-0 yenildik. Çok da kötü oynadık yani! Kalecimiz iyi kurtarışlar yaptı. Maçın büyük çoğunluğu bizim yarı sahada oynandı. 0-0 gibi bir sonuca bile razıydım. Tam o esnada, bizim oyuncu kendi kalesine golü attı. Bari 1-1 olsun dedim. 2-0 oldu. Üç olmasa bari derken, üçüncü golü de yedik. Son 10 dakika izlemeyi bıraktım. Kabul edelim, kötü oynadık. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 🙄
3'ün 1'ini bile alamadılar, Euro 2016'dan bile daha vasat bir futbol vardı, gerçi mahalle takımı gelse daha iyi top oynardı bizim dünkü milli takımdan, son umut Galler maçı yenersek çeviririz, yenemezsek eleniriz çünkü 3. olup çıksak bile F grubundan gelecekmiş bize rakip orada da Almanya, Fransa, Portekiz var yerler bizi.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Açıkçası şu an ilk yarı bitmek üzere ve İtalya yapabileceği maksimum baskıyı yapıyor. İnanılmaz derecede iyi kapanıyoruz. Savunmamız iyi ama yine de tehlikeli oyuncuları var. Ben bunları yazarken ilk yarı bitti. İkinci yarı gol atabileceğimizi düşünüyorum.
Babayı aldı takım resmen. Kaybetmemek için oynanan futbolla sadece kaybedersin. Aciz oynadılar, belki ilk golü kendi kalemize atmasaydık berabere bitebilirdi, ilk golden sonra konsantrasyon gitti. Ama yine de beraberliği bile hak etmedi takım bence.
Keşke kazansak inanın Türkiyemin kazanmasını çok isterim ancak italya takımının oynamasına bakarsanız ve özellikle İtalya ligini hatırlarsanız aynı zamanda bu maçın romanda oynandığını düşünürsek 2 - 0 italya alır
5-1 İtalya kazanır dedim. 3-0 bitti. Geçmiş olsun. Defans takımından 3 tane yedik Bakalım hücum ve korkusuz oynayan Galler neler yapacak bize. Şimdiden geçmişler olsun
İki takımında defans hattı çok güçlü. İnşallah Merih ve Çağlar hatasız oynarsa 1-0 la galip geliriz diye ümit ediyorum. Özellikle Berardi ve Insigne savunmamızı çok zorlayacak yetenekte futbolcular.