Türkiye'm kazanır.
Fareo Adaları maçı alır.
Berabere biter.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

🇫🇴 Faroe Adaları: Soruyu yeni görüp görüş paylaştığım için "Maç bitti, sonucu öğrendi, burada bilirmiş gibi yazıyor." diye düşünülebilir de şu görüşü paylaşmak futbol bilgisi gerektirmez ki... Olasılık bilmek yeter. Şu anda Türkiye'deki takımlar şansa kazanıyor gibi bi şey. Şansa yüksek olasılık vermek için başka bilinenler olması gerektiğine göre, bunları bilmeyen biri olarak karşı takımın kazanacağına oynarım ve büyük olasılıkla kazanırım.
Denizin ortasında G0t kadar olan bir ülke nüfusu 50.322 . Bu kadr bir ülkenin futbola yatırımı ne kadar olabilirki. Ama gel görki bizimkiler yenildi. Biz bu futbol işini bırakalım bence. Gönülden oynayan kalmadı. herkes parasını alıp yan gelip yatmanın derdinde.
Ruhsuz isteksiz oyuncuların hepsini atsınlar takımdan. Ozan Kabak Halil Dervişoğlu, Berkan Kutlu, Eren Elmalı gibi kabiliyetleri yetersiz oyuncuları balon gibi şişirip milli takıma alırlarsa sonuçlar böyle olacak tabi
Cevap
33Cevap
Türkiye kazanır
Anaaaaaam benim ülke çıkmış laaa 😂 yanlış anlamayın 2 sene faroe adalarında kaldım. Toplasan 50bin kişi yaşamıyor ülkede. Kamyon şoförlüğü yaptim 2 sene. Turkiyede 1 ömür şoför olsam alamayacağım kadar para kazandıran adam gibi adam ülke FAROE ADALARI 😎 Aydınlıyım ama ülkem Faroe adalar ben faroe adalarını tutuyorum 😍
Umrumda değil milli aradan nefret ediyorum. Keşke şu maçlar yazın yapılsa. Bu aptalca maçlar yüzünden Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve Serie A'dan mahrum kalıyorum.
Faroe Adalarını da bir zahmet yensinler. Adamlarda sporcu yok zaten bakkal manav çıkıyor maça
alman ekolu sonuc ortada ya milli takımda neden turk hoca yok
En başarısız olduğumuz spor alanı ama halk arasında nedenn böyle popüler anlamıyorum olmuyor işte ülke olarak futbolda iyi değiliz neden buna hala bu kadar para harcanır
Bunuda yenemezsek uluslar arası alandan çekilelim bence
Alır sağlar geçeriz sonra lig macerası başlar haftaya derbicik var onada fener koyar geçer
Yani evrene pozitif bir uyarı gönderme amacıyla A şıkkına bastım, hadi bakalım!
Keşke göndermeseydin sjjsjsjs
@Akrep-Bir_Adam hahaha ne oldu ki :D
2-0 geridi jsjsjs
@Akrep-Bir_Adam hadi ya shshshsh
Ben hiç futbolla ilgilenmem omu sevmem de p takımı daha da ilk defa duyuyor 🤣
Bizim reziller bunlar da da 3 tane gol yer.
Gördüğünüz gibi mallar 2 tane gol yemiş bile :D
Zaten bu maçı kaybederlerse uçuş ekibini indirip kendileri...
Türkiyeye türk teknik adam lazım.. Fatih terim olmalı alman çakmalarıyla bu iş olmaz
Türkiye kazanır ama halısaha maçı oynar gibi maç oynuyorlar
Türkish Airlines tüm takımlara başarılar diler. Türkiye kazanır 🤟😂
Hahah gömcürmüşler
Bizden bir halt olmaz
sırf birilerinin adamı diye Tolanay gibi çapsızların olduğu oyuncu seçimin de menajer ve kulüp lobileriniin etkili olduğu milli takım ne kadar milli?
Maç izlemiyorum hhh
En az 2-0 maçı alırız
Tabiki Türkiyem kazanır.
Milli takım kazansın bi zahmet
Gazozuna maç da yener arar buluruz izini 🇹🇷
hiç anlamam futboldan ya
kağıt üstünde kazanırız
En az 10 tane atarız diye düşünüyorum
Kağıt ustunde far k olmalı
Fareo Adaları maçı alır. 2-1
b ve c yi seçen vatan hayini shjhj
Türkiye diyorum ki kazansın🖤