Arjantin şampiyon oldu 3. defa dünya kupasını kazandı 1978 Arjantinde 1986 Meksikada 2022 Katarda Maradonadan sonra Messide dünya kupasını kazandı 3 ayrı 10 numara 3 ayrı kupa 1978 Kempes 1986 Maradona 2022 Messi

Arjantin şampiyon oldu 3. defa dünya kupasını kazandı 1978 Arjantinde 1986 Meksikada 2022 Katarda Maradonadan sonra Messide dünya kupasını kazandı 3 ayrı 10 numara 3 ayrı kupa 1978 Kempes 1986 Maradona 2022 Messi
Arjantin'in kazanmasını istiyordum. mbappe maçı değiştiriyordu nerdeyse messi kadar kaliteli biri. az daha fransa alıyordu maçı. çok heyecanlı bir maç izledik ailece
Aynen
Messi'm de Messi'm diyorum 😂 Normalde futbol takip etmem ama final maçını büyük bir heyecanla izledim. Harika bir maçtı ve Messi sonuna kadar hak etti.
dünya kupası tarihinin en iyi fainali tatlım
Messi kariyerinde resmen level atladı
Her zaman birileriyle kıyaslanıyordu
Artk kimse ona ulaşamaz
Haklısın suskun cicegim
Cevap
13Cevap
Çok mutluyum uzun zaman sonra ilk kez sevindim gerçekten ve mutlu oldum. Messinin kazanmasını çok istiyordum baştan beri ve oldu
Futbolla ilgilenmiyorum ama duyduğum kadarıyla Messi baya iyi bir futbolcuymuş
Aynen
Messi bu kupayı da kazanmasa da en iyisiydi ancak bu kupayı alarak artık tartışmayı bitirdi. Futbol ona borcunu ödedi. O en iyisi.
messi nin kariyeri icin yakisani buydu
simdiye kadar ki en iyi dunya kupasi finaliydi.
Hakettiler vay be maradona yaşasaydı görseydi bu anı
Keske
Her kğm gelirse gelsin Maradona’nın yerini asla alamaz.
tabiki
şu an ki futbolda Maradona olsa ondan top almak kolay değil
benim izlediğim en iyi futbolcu maradonaydı
Mevkisi olarak tabikide o ama genel olarak pele yi unutmamak lazım.
ama ben onu izlemedim
Haklısın bayağı eski ama okuyoruz
peleyi izleseydim en iyi pele derdim
Evet ama Maradona kadar yaratıcı değildi
pele forvetti maradona oyun kurucu
Evet işte zaten ben bu yüzden sana söylüyorum Maradona mevki olarak farklıydı pele de aynısı
ben fenomen ronaldoyuda severim
Oda bir yere kadar iyi ama Maradona kadar olmazsa
Ama şu anki futbol eskisine göre çok daha rahat çok daha iyi yönetiliyor eskiden hakemler bu kadar kolay yönetemiyordu maçları
Sevmiyorum bu Messi'yi
neden canım peki maradonayı
Onu hele hıc sevmiyorum
tamam canım
Messi sonuna kadar hakediyor
Tek eksiği bu kupaydı
Tebrik ederim 🎊🥳🤩
Aynen canım
Messi kim 😂
Ene tatlı fistigima bak hele
Tebrikler
çoğu insan istiyodu
çok sevindim
çok iyi
hakettiler
çok duygusal
çok duygusal
Tebrikler
Haketmediler
sebep
Kaç takımı yenebildiler 90 dk içinde ilk maçta mağlup oldular ayrıca çoğu maçta kollandilar misal Hollanda macinda
ispanyada ilk maçta yenilmişti 2010 da dünkü maçta mbappenin ikinci golünden önce messiye yapılan faul vardı hakem vermedi hatta fransanın ilk penaltısı penaltı değildi
Senin görüşün o ben kendi görüşümü yazdım
ronaldocu olduğun belli
İşin siyasi ve ekonomik tarafında var tabikide
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?