Futbolun atan kalbi, ana vatanı olan tarihine en büyük başarılar sığdırmış olan Brezilya milli takımı bu kupada rezalet ötesi bi performans gönderdi. Yazıklar olsun
Güncellemeler
+1 yıl
İyi geceler minnoşlar
Brezilya'nın koskoca futbol mazisine yazık olmadı mı?
Futbol evrensel bir spordur ama siz milliyetçiler bunu anlayamazsınız. Aklınız hala bin yıl iki bin yıl öncesi kılıç kalkan savaşlarında. Bahsettiğin o göklere sığdıramadigin ilahlastirdigin ülken dünyada her türlü rezillikte zirveye oynuyor. Çocuk istismarindan tut da ensest ilişkilere kadar. Milli hirsizliktan tut da zulüm zorbalık ve cinayetlere kadar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Şımarmışlardı gerçi bu maçta Hırvatlar’a kızdım futbolu öldürdükleri için ama neymar vs tipler çok şımarıktı iyi oldu biraz
Hırvatistan küçümsenmecek gayet iyi derecede birtakım ama Brezilya kendini rezil etti turnuvada.
Hırvatlar tecrübeli ve sakinler tek kale maç bile onları bozmadı üstüne uzatmada yediler bozmadı ve en sonunda aldılar
Arjantin-Brezilya maçını izleriz diye umut etmiştim. Hayalimi yıktılar
Fas istiyorum
turkiyenin olmadigi dunya kupasi takip etmeye bile degmiyor. burak mli yuzunden kıytirik ronaldo muhabbetine bakiyoruz.
Futbolda bile ırkçılık milliyetçilik peşindesiniz
futbol milliyetcilik isi olmasa neden ulkeleri yaristirsinlar.
Futbol evrensel bir spordur ama siz milliyetçiler bunu anlayamazsınız. Aklınız hala bin yıl iki bin yıl öncesi kılıç kalkan savaşlarında. Bahsettiğin o göklere sığdıramadigin ilahlastirdigin ülken dünyada her türlü rezillikte zirveye oynuyor. Çocuk istismarindan tut da ensest ilişkilere kadar. Milli hirsizliktan tut da zulüm zorbalık ve cinayetlere kadar
napak yani bunlar oluyor diye baska yerde ollmuyor mu yani.
Anlayana sivrisinek saz anlamayana sazı soksan az
Onca şuta yazık oldu milli takımım elenmiş gibi üzüldüm ama Neymar çok boş yaptı 2 yi atacaklardi
Oldu canım
Ne diyosun sen bacım
Bacım mı?
Çok yakışıklısın ama senin karın sevgilin vardır kusura bakma çok pardon
Hiçbir şeyim yok çok şükür
Nasıll? Hiç evliliktemi yaşamadın
İnanmam
Hayır evlenmedim param yok
Para sıkıntı değil hallolur da ne bileyim
Böyle biri de evde kaldıysa artık..
Kader kısmet
Nerelisin sen yabancı mı anne baba
Yabancı değilim TC vatandaşıyım
Paran olsa evlenir miydin
Sevilecek biriyse karakteri sağlamsa evet
Hâlâ şaşkınım 30 yaşında yakışıklı bir adam baya aklı fikri de yerinde ama bekar. Bence evlen bu genlerin aktarılması lazım
burada şartlar öyle kolay değil maalesef
Peki