Evet arkadaşlar, maçı izleyenler var mı? Maç hakkında yorumlarınız neler? Brezilya veda etti.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Evet arkadaşlar, maçı izleyenler var mı? Maç hakkında yorumlarınız neler? Brezilya veda etti.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Golden sonra geriye yaslandılar ya 🤦 canım ellerindeki maçı verdiler.
Aynen ya! Bu arada sömürgeci takımın taraftarları sevinçten havaya uçtu, nasıl bir brezilya korkusu varsa artık!!! 😂
O sırada İngiltere eleyince de sevine dursunlar 😂😂
Inşallah ingiltere eleyecek...
İngiltere maçından sonra Mbappe;
https://youtu.be/PQK5Tnxi1LU
😂
Brezilya milli takımı 2006 dan sonra çöktü zaten. Samba değil bireysel ego yüksek oyuncularla Avrupai tarzda gidiyorlar çöküş normal. Hırvatlar gayet güzel oynadı taktikleri işe yaradı. Brezilya elendiği için şanslı çünkü rakipleri İngiltere veya Fransa olsaydı yeni bir hezimet yaşarlardı. Almanya yaptığı gibi.
Şahsen 2 sömürgeci ülke İngiltere ve Fransa umarım elenirler sevmiyorum bunları. Afrika, orta doğu ve asya gibi bir çok ülkeleri sömürdüler sömürgeciler.
Gönlüm Portekizden yana.
Basit örnek verirsek Neymar çok şımarık birtakım lideri takım kaptanı görevi görmek istiyorsa penaltıyı ilk atmalı ki takıma öncü olsun takıma ruh aşılasın. Öbür türlü son penaltıyı ben atayım yıldız olayım adım geçsin gündem olayım derse böyle çuvallar. Daha önce de yaşamıştı bunu sanırım hayla akıllanmamış egoistlik yapıyor.
Luka Modric der susarım 👏 bu adam en az Messi ve Ronaldo kadar konuşulmayı hakediyor. Gösterişi olmadan sahada sadece işini yaptığı için böylesine mükemmel bir yetenek gölgede kalıyor. Ayrıca herkes sürpriz sonuç diyor ama ben Hırvatistan'ın türü geçeceğini tahmin ediyordum.
Modric zaten 2018'de ballon d'or kazanarak kendini bütün dünyaya ispatladı ve ronaldo - messi ambargosuna son veren isimdi...
Kesinlikle onunla aynı dönemde yıldız olan Rakitic, Arda gibi futbolcular tarih oldu ama Modric hala en üst seviyede oynuyor büyük kalite
Yazdım, tekrar yazıyorum.
Ahanda buraya da yazıyorum :
O yer cücesi son şansını gayet iyi değerlendirecek.
Arjantin kupayı alır !
Iddialı konuşuyorsun ama imkansız değil...
Hiç iddia oynamadım ama fanatiğim.
O yerden bitme, futbol kariyeri boyunca hep kritiklerin adamı olmuştur.
Gram sevmem ama bu prestiji için son şans.
Gösterdiği ve göstereği mukavement, ülkesine kupayı getirecek.
Arjantin iyi futbol oynayarak haklı bir galibiyet aldı... Maçın penaltılara gitmesi weghorst'un kişisel becerisidir.
Brazilya ya yazık oldu zaten umut vermiyordu bana ingilizlerin alacağı inancındayım
Inşallah sömürgeci takımı ders vererek farklı yenerler!
Bakıp görecez oyunları hoş fransayı yenebilir eksiklerine bakınca
Brezilya çok güçlü birtakım ama taktik disiplin konusunda Hırvatistan brezilyaya durdurdu. Brezilya yener diye düşündüm yinede. G. Kore maçı gibi olmaz her maç
Çok iyiiiiiiiiii. Sonunda bir hareket var dünya kupasında. Hep aynı ülkeler ilerliyor gibi bir şeydi. Şimdi ne güzel beklenmedik ülkeler var çeyrek finalde.
Modric tarihin en iyi orta sahası olduğunu tekrardan kanıtladı
Hırvatistan her dünya kupasında seri penaltılar aşamasında başarıyı bulup finallere yükseliyor.
Çok yazık oldu. Dünyada futbol ruhu can çekişiyordu ama Brezilya milli takımında resmen o ruh ölmüş
Messi bir adım daha yaklaştı kupaya demek oluyor bu. Haydi Messi, yap şu son ve en önemli dansını, böylece tüm zamanların gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu olduğunu herkese kabul ettir
Hırvatistan oynamadan kazandı. Yazık oldu Brezilya'ya.
İyi oldu gariban takımlara dans edip şov yapıyorlardı disiplin>yetenek
Ingiltere alsın istiyorum sebebi tamamen bir iddia
Hak etmeyen bir Hırvatistan yapcak bir şey yok
Baya üzdü beni Brezilya'nın elenmesi
Neymarsız brezilya olmuyor
Haydaaa önce Arjantin şimdi brazilya neler oluyor.
Hırvatistan sürpriz yaptı gerçekten.
Brezilya şımarıktı turnuvada biraz iyi oldu.
Yazık oldu Brezilyaya
şu golleri 90 içinde atsalardı ya :D
Neymara üzüldüm
Arjantin final ho
Kupayı alırlar polifonik osuruk 07.
Beklediğim gibi
Neymar'a üzüldüm..
böyle bitmemeliydi
İzlemedim 🙃
Çok iyi
Muhteşem
üzdü ya favorimdi