Dünya Kupası 2022 Dünya Kupası G grubunda Brezilya - Isviçre'yi Casemiro'nun attığı gol ile 1-0 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2 Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar Brezilya - Isviçre'yi 1-0 yenerek gruptan çıkmayı garantiledi. Maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya Kupası G grubunda Brezilya - Isviçre'yi Casemiro'nun attığı gol ile 1-0 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SkrErd37 Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl İzlemedim ama bence en fazla bir yarı finali olur gibime geliyor, hatta büyük ihtimalle çeyrek finalde de elenebilir. Kısacası Brezilya turnuvayı kazanamaz. 1 1 Yorumla Reykart2 +1 yıl Vallahi ben brezilya'yı iki maçında ikinci yarılarında beğendim... Baya baskı kurup rakibi sahasından çıkartmıyorlar. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzlemedim ama bence en fazla bir yarı finali olur gibime geliyor, hatta büyük ihtimalle çeyrek finalde de elenebilir. Kısacası Brezilya turnuvayı kazanamaz.
Vallahi ben brezilya'yı iki maçında ikinci yarılarında beğendim... Baya baskı kurup rakibi sahasından çıkartmıyorlar.
normal isviçre gol atması şanstı zaten
Maçı güzel buldum.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!