Evet arkadaşlar Afrika all star 25 ülke - Danimarka'yı 2-1 yendi. Maçın golleri kamerunlu Mbappe'den geldi. Maçı nasıl buldunuz?
![2022 Dünya Kupası D grubunda Afrika all star 25 ülke - Danimarkayı 2-1 yendi! Maçı nasıl buldunuz?](https://cf.kizlarsoruyor.com/q19431503/63124b0a-602f-43b2-ad5b-2f7cfff6e92a.jpg)
Evet arkadaşlar Afrika all star 25 ülke - Danimarka'yı 2-1 yendi. Maçın golleri kamerunlu Mbappe'den geldi. Maçı nasıl buldunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İzleyemedim ama sonuç şaşırtmadı. Zaten fransa oldukça geniş bir oyuncu havuzuna sahip. Kadroda olmaya değer olsa da kendine yer bulamayan önemli isimler var. Bazı önemli eksiklerine rağmen güzel gidiyorlar. Son dünya şampiyonu olarak iyi bir başlangıç yapmak zorundalardı ama bu sefer kupayı alamayacaklarını düşünüyorum. Benzema, Pogba, Kante gibi isimlerin yokluğu ilerlemelerini epey zorlaştıracaktır.
Şu takıma fransa deme, afrika all star karması demen lazım! 😂
Biliyorum ya zaten onlar hakkında bi bencem de vardı afrikadan çalınan takım diye 😂 senden farklı düşünmüyorum onlar için
inşallah şu takım alamaz kupayı öyle itici bi takım ki. fransızdan başka herkes var.
Aynen kardeşim...
ama şerefsizlerinde kadro iyi oyunlarıda iyi etkili.
Bende 25 ülkenin en iyi adamlarından bir kadro kursam her dünya kupasında favori olurdum! Peki o afrikalı kompleksli futbolculara ne demeli? Yahu adamlar kendi ülkelerinden utanıyor ve milli davet gelmesine rağmen reddediyor fransa'da oynamak için! Insan bu kadar mı ülkesinden utanır? Hiç biri ne drogba ne de bir etoo'nun tırnağa bile olamaz! Sonra iş ırkçılığa gelince mangalda kül bırakmazlar! Siz önce ülkenizin bi milli formanızı gururla giyiniz ondan sonra ırkçılıktan bahsediniz! Bu kadar tutarsız bir ırk görmedim hayatımda! Hem kendini inkar ediyorlar, hemde ırkçı dedikleri adamların formalarını giyip köpek gibi hizmet ediyorlar! Bu Afrikalılardan bir 100 yıl daha bir halt olmaz!
karısına kızlarına tecavüz eden fransayı tutup fransızca konusan cezayir halkı gibi insanlar oldukça normal yani. hepsi fransa yalakası. fransa deyince dünya saygı duyuyor ya ondan fransa secerler
Onun için afrika ülkeleri futbolda bir halt yapamıyor! Büyük ihtimalle hiç biride gruptan çıkamayacak...
kendilerini ezdirirler sadece
Göçmenler zafer kazanmış. Tebrikler.
Güzel takımdı. Mbappe iyi oynadı
2 Avrupa ülkesi olunca maç keyifli oluyor zaten
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!