Evet arkadaşlar Afrika all star 25 ülke- Fas'ı ispanyol hernandez ve kongolu kolo'nun golleriyle 2-0 yendi. Maçı nasıl buldunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Fas çok iyi mücadele etti. Mağlup olmasına rağmen çok bir oyun sergilediler. Özellikle şu direkten dönen Rövaşata olsun, çizgiden savunmanın çıkardığı pozisyon olsun, Fransa'nın bulduğu gol sayısından daha çok gole yakındılar ama son vuruşları yerini bulamadı. Fransa da ilk yarıda bulduğu tüm pozisyonları gole çevirseydi ki çoğunluğu çok net fırsatlardı, maçın fişini erkenden koparabilirdi ama neticede beklenen oldu ve harika bir finali izliyor olacağız. Messi'nin milli takım kariyeri Dünya Kupasını kazanarak efsane bir sonla mı bitecek, yoksa Fransa üst üste 2. kez Dünya Şampiyonu mu olacak? Fransa dediğime de bakma hani, en önemli yıldızının sömürgeciliğin olduğu bir ülke, bunu bırakacak olsa ve esas Fransızları olsa ne gruptan çıkardı, ne de elemeleri geçebilirdi. O yüzden bu işin esas hakkını verenlere gitmelidir bu kupa, futbolun borcu olduğu Messi'ye, artık o eksik kupasıyla kavuşturmanın vakti gelmiştir.
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Bence maç Fas'ın hakkıydı
11 Yorumla- +1 yıl
ilk yarının başında yenilen gol sanırım dengeleri bozdu sonra sakatlıklar filan talihsizlik.. üzücü bir yenilgi bana göre
10 Yorumla - +1 yıl
allah'ın yardımıyla kazandı fransa. tebrik ediyorum.
20 Yorumla - u+1 yıl
Maçı harika buldum, buradan da görmüş oluyoruz ki fas iyi değil portekiz ve ispanya kötü oynamış. çünkü bugün Fransa çok pozisyona bile girmedi ama girdiklerini attı. Haraka bir final maçı olacak. sabırsızlıkla bekliyorum
00 Yorumla - +1 yıl
napsın garibim fas kendileri tek afrika karşısında afrika sömürgespor. finaldede penaltı izleriz maksat gerilim olsun
10 Yorumla - +1 yıl
Valla gayet güzel maç oldu. Pazar günü kupa fransanın
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Arjantin final maçını rahat şekilde alır
26 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Biraz zor oldu ama aldı 😅😅
- Cevap sahibi+1 yıl
Kesinlikle katılıyorum, maç Arjantin'in hakkıydı hak eden de kazanmış oldu
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen öyle 😅😅
- +1 yıl
Fas'ın hakkını yediler 2 penaltı vardı
11 Yorumla İzlemedim bile, Fransa'nın yeneceği belliydi
00 YorumlaEee nasıl olmuş ki
10 Yorumla
Devamını Gör(5)
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Dünya Kupası > Sorular > 2022 Dünya Kupası'nda Afrika all star 25 ülke ispanyol ve kongolu oyuncuların golleriyle finale kaldı! Maçı nasıl buldunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi