Dünya Kupası 2022 Dünya Kupası H grubunda Gana - Güney Kore'yi 3-2 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2Fenomen Takip Et Guru Yaş: 39 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Evet arkadaşlar Gana - Güney Kore'yi 3-2 yenerek gruptan çıkma şansını son maça taşıdı! Maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya Kupası H grubunda Gana - Güney Kore'yi 3-2 yendi! Maçı nasıl buldunuz? Cevapla 3 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
s SkrErd37Fenomen Takip Et Master Yaş: 25 1 yıl İzlemedim ama sürpriz oldu bu sonuç bana, Kore de son sakatlandı mı ne oldu her neyse son maçta Uruguay Gana'yı alacaktır. 1 1 Yorumla Reykart2 1 yıl Bencede Uruguay gana'yı yenecek... Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Maç çok güzeldi :) Gana çok skora yattı yoksa maç daha farklı olabilirdi.neyse kaldı 2 maçım :D güzel bir gece olur umarım sjsjs 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Güney Kore kazansın isterdim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İzlemedim ama sürpriz oldu bu sonuç bana, Kore de son sakatlandı mı ne oldu her neyse son maçta Uruguay Gana'yı alacaktır.
Bencede Uruguay gana'yı yenecek...
Maç çok güzeldi :) Gana çok skora yattı yoksa maç daha farklı olabilirdi.
neyse kaldı 2 maçım :D güzel bir gece olur umarım sjsjs
Güney Kore kazansın isterdim
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!