Spor 2022 Dünya Kupası H grubunda Uruguay ile Güney Kore 0-0 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz? Reykart2 Takip Et FenomenGuru Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Evet arkadaşlar Uruguay ile Güney Kore golsüz berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz? 2022 Dünya Kupası H grubunda Uruguay ile Güney Kore 0-0 berabere kaldı! Maçı nasıl buldunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Mario45 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Bu sene nedense maçlar durgun geçiyor. Özellikle dünya kupası sanki sıradan bir kupa gibi hiç heyecanı yok 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Spor konusunda 381 cevap paylaştı. Maçı güzel buldum 1 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl İki takımın orta sahası üretmeyince kısır bir maç oldu 1 0 Yorumla
thechosenone1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Rezalet bir dünya kupası şimdiye kadar. Futbol namına pek bir şey göremiyorum. Her takım aynı oyunu oynuyor. Hücum aksiyonları çok vasat. Modern futbolun tıkandığı zamanlardayız. 2 0 Yorumla
Okan_Akarsu1992 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl Hiç tat vermiyor futboldan sıkılıyorum bazen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu sene nedense maçlar durgun geçiyor. Özellikle dünya kupası sanki sıradan bir kupa gibi hiç heyecanı yok
Maçı güzel buldum
İki takımın orta sahası üretmeyince kısır bir maç oldu
Rezalet bir dünya kupası şimdiye kadar. Futbol namına pek bir şey göremiyorum. Her takım aynı oyunu oynuyor. Hücum aksiyonları çok vasat. Modern futbolun tıkandığı zamanlardayız.
Hiç tat vermiyor futboldan sıkılıyorum bazen
Son zamanların en iyi dünya kupası oluyor bence
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!