Evet arkadaşlar Ispanya - Kosta Rika'yı 7-0 gibi tarihi bir skorla yenerek dünya şampiyonasına muhteşem bir başlangıç yaptı! Sizce Ispanya dünya şampiyonu olabilir mi?

Evet arkadaşlar Ispanya - Kosta Rika'yı 7-0 gibi tarihi bir skorla yenerek dünya şampiyonasına muhteşem bir başlangıç yaptı! Sizce Ispanya dünya şampiyonu olabilir mi?

Kosta Rika turnuvanın en zayıf takımı. Böylesine büyük turnuvada kaleye bir tane şutu olmayan, mücadele etmeyen bir takımın olması üzücü. İtalya, Türkiye, Nijerya gibi renk katacak takımlar yerine Kosta Rika, Katar gibi takımların olması futbol kalitesini düşürüyor.
İspanya tabiri caizse terlemeden maç kazandı. Bu maçtaki farklı galibiyet onların şampiyonlugu hakkında bilgi vermez. Bir sonraki Almanya maçında ak koyun kara koyun ortaya çıkar.
2002 Dünya Kupası: Almanya 8-0 Suudi Arabistan
1950 Dünya Kupası: Uruguay 8-0 Bolivya
1938 Dünya Kupası: İsveç 8-0 Küba
1974 Dünya Kupası: Yugoslavya 9-0 Zaire
1954 Dünya Kupası: Macaristan 9-0 Güney Kore
1982 Dünya Kupası: Macaristan 10-1 El Salvador
Cevap
7Cevap
Ispanya harika oynuyor
La dur hele, bir macla kostarika karsisinda aldigi sonucla dünya sampiyonu yaptin. Fransa var, Almnanya var, Brezilya var ve daha süpriz yacapak ülkeler var. Bir macla Şu an icin dünya sapmiyounu su olur demek icin baya futboladan uzak olamk gerek.
Okudum, onun icin la dur hele...
bir macla ispanya dünya sampiyonu olabilir mi diye soruyorsun, neden almanya, fransa, arjantin,, ingiltere, belcika yok? Yani bir macla ispanyayi favori yapmissin
Dünya şampiyonluğu için bilemiyorum yarın brezilyayı izleyelim bakalım duruma göre
Kosta Rika yenemez ama en azından maç 4 - 2 biter dedim. Şok geçirdim
son 4 e kalacak bence ben beğendim oynama stillerini
Kostarikanin nerde olduğunu bilmiyorum farklı yendi diye şampiyon olur diyorsan o is yaş.
Beşiktaşlıyım ama yine 8 olmadı be🚬
Kosta Rika kazanır diyordum mk 😂😂😂
Dünya klasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?