Sezon finalinde Hüsnü'nün yakarışlı arasında şu sözleri hala kulaklarımda yankılanır.. ''Ben senden iki cihanda da razıyım Allah'ta senden razı olsun" en çok da bunu duyunca ağladım ah be Hüsnü #ArkaSokaklarDizinin senaristi de attığı tivitte ''Bu alemden bir suat çoban geçti'' Diyerek ayrılığı doğruladı.
Bir efsanenin vedası! Suat Çoban ''Arka Sokaklar'' dizisine veda etti. Sizce bu durum diziyi nasıl etkiler?
Çanakkalenin bilmem neresinde yaşıyormuş. sete oradan gidip geliyormuş uzun zamandır. oyunculuğa ya bırakacak ya da uzun bir ara verecekmiş. sana şunu söyleyebilirim. arka sokaklar da artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.
Pek dizi izleyen birisi değilimdir. Sadece hangi dizi ne kadar izlenme aldı. Hangi diziler final yapıp hangileri bașlayacak bunlarla ilgili analizler yapıyorum.
haklı bence kadın. ömrünün yarısı dizide geçti resmen. 14623 tane sezon daha çekilmesinden korkmuş olabilir. (Arka sokaklar Galaksiler savaşında vs.) sfghnjgf
Sürekli takip ettiğim bir dizi değildi, izlediğim kadarıyla eğlenceli bir karakterdi. Belki daha sonradan dahil olur, maşallah diziden giden geri geliyor 😃
Bu aile tam Türk ailesi idi artık herşey daha farklı olucaktır
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu dizi hiç umrumda değil. İnsanlar keşke bu kadar kör, vicdansız olmasalar da bunları gerçekte yaşayan insanların farkında olsalar. Dünyanın her yerinde Yetim-öksüz çocuklar var ama kimin umrundaki. Sadece tv izleyin gerizekalılar.
Şevket Çoruhun yaptığı açıklamada dizi devam edecek lakin Suatın ölümü ile ilgili bir açıklama yapmadı. Eğer ölseydi bir açıklama yapardı gibime geliyor
En İyi Cevaplar