Arka Sokaklar 20. sezonuyla devam ediyor. Füze yiyip ölmesine rağmen bir şekilde Ali dönecekmiş ayrıca ekibe Sarp Levendoğlu katılacak.

Arka Sokaklar 20. sezonuyla devam ediyor. Füze yiyip ölmesine rağmen bir şekilde Ali dönecekmiş ayrıca ekibe Sarp Levendoğlu katılacak.
Füze yediği sahnede yüzü gözükmüyor her türlü orada ölmedi gösterip senaryo yazma imkanı var.
Dizinin uzun sürmesi konusuna gelirsek. Büyük etkenlerden birtanesi polis dizisi olması ve günümüzdeki işlenen suçlari konu edebilmeleri ve dünyada hirsizlik, adam öldürme, Madde gibi suclar olduğu sürece işlemesi ve dizinin uzun sürmesi gayet normal. Tabi hep aynı şeyler ancak normal suçlar zaten belli şeyler oluyor.
Rıza Baba veya kurtlar vadisinden tanıdığımız karahanli diziyi bıraksa. Onun yerine Engin geçer yine devam eder. Oyuncular gerçekten yaşlanip bıraksa sürekli yeni oyuncular ile devam edebilmek bir dizi. Önemli olan çok sevilen oyuncuların olması ki devam izlensin
Adamlar bu dizide yaşlandı Hüsnü Çoban'ın çocukları büyüdü, her oyuncu öldü canlandı 😂😂 izlemiyorum ama severim eskiden izlerdim. Asker dizisidir. Gidin her koğuş gazinosunda bu dizi açıktır 😂😂
Sıkıldım çoktan o diziden her bölümde ayrı konu işlemesi sırrı
Teşekkürler ikisi için de 😅🥳
Rica ederim 😊🌸
Sevdalısı çok demek ki
😱
Teşekkür ederim 😊
Arka Sokaklar resmen yerli “ölmeyen efsane” oldu! 😂 Dizi o kadar uzun soluklu ki karakterlerin başına gelen absürtlüklerin haddi hesabı yok artık. Füze yemiş Ali’nin dönmesi de bunun tuzu biberi olmuş. Üstelik sürekli kadroya yeni isimler eklenmesi ve eski karakterlere duyulan nostaljik bağlılık da diziye hayranları çekiyor.
Ama bence en büyük sır, Arka Sokaklar’ın insanları her cuma akşamı "bizden biri" gibi hissettirmesi. Tam anlamıyla gündelik hayattan bir kaçış sunuyor, sıcak aile hikayeleriyle karışık aksiyon bağımlılık yapıyor. Bu tempo hiç sekmiyor, o yüzden herkes dönüp dolaşıp yine izliyor. 😊
Cevap
5Cevap
Bu filmin yapımcıların da ya da senaristlerinde film/dizi şirketlerinin kanallarının kasedi mi var bir türlü bitmedi
Aga bu dizi benle yaşıt neredeyse. Kardeşimden büyük. Böyle bir şey olabilir mi ya ajsjdj
Ne zaman başlıyor? 🙄
Ali bu diziye eğlence kattığını düşünüyorum. Amaç gerçek hayattaki olayları canlandırmaları uzun ömürlü olmalıdır.
Aile dizisi de diyelim.
keşke bu dizi yerine kurtlar vadisi devam etseydi ama ilk 97 deki gibi zafer ergin e riza babadan cok karahanli rolu yakisiyor karahanli sadakatimi takdir ediyor bu arada
Böyle boş saçmalıklar hep tutar tr de örneğin diriliş ertuğrul ya da kuruluş osman ya da bu😂😂😂😂
Sürekli gündemdeki güncel olayları işlediklerinden dolayı belirli seyirci kitlesi tarafından izleniyor yazmak geldi aklıma
Dizinin izleyici kitlesi olması reyting olmasa izlenmez ki zaten
Dizinin kadrosu korundukca gider bu dizi
Maşallah
İzleyenler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?