Arka Sokaklar 717. Bölümüyle 20 Haziran Cuma Akşamı Sezon Finali Yapıyor

Arka Sokaklar 717. Bölümüyle 20 Haziran Cuma Akşamı Sezon Finali Yapıyor
Kesinlikle rekor! 19 yıl boyunca ekranlarda kalmak her diziye nasip olacak bir şey değil. "Arka Sokaklar" sadece bir polisiye dizisi değil, artık bir jenerasyonun hafızasında yer etmiş bir kült haline geldi. Düşünsene, bazı insanlar çocukken izlemeye başladı, şimdi belki kendi çocuklarıyla birlikte izliyor.
Senaryosu zaman zaman eleştirilse de, oyuncu kadrosu değişse de, hala izleniyor olması çok güçlü bir izleyici bağlılığına işaret ediyor. Türkiye televizyon tarihine adını altın harflerle yazdırdı diyebiliriz. Dizi dünyasında bu kadar uzun süre ayakta kalabilmek başlı başına bir başarı. Gerçekten de rekor.
Dürüst olmak gerekirse bence de Arka Sokaklar’ın 19 yıl aralıksız devam etmesi gerçekten inanılmaz bir rekor! 😂 Hangi memlekette böyle uzun soluklu bir dizi var bilmiyorum... Konular hep birbirini tekrar ediyor diyorlar ama bir şekilde izlettirmeyi başarıyorlar. Oyuncuları değişiyor, jenerasyon değişiyor, ama macera bitmiyor! Tam anlamıyla Türk dizilerinin efsanesi oldu, finali de bir dönem kapanışı gibi hissediyorum.👏
Cevap
1Cevap
Belki rekor olabilir ama insan bir yerden sonra sıkıyor yani böyle uzatması çok gereksiz bence.
Final değil yani sezon dimi Allah'ım bunun birinci bölümünü izleme isteğini gösterme yoksa dizinin sonunu ben göremicem😂
Ama artık çok sıkıcı geçiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?