18. sezondur devam eden arka sokaklar 680. bölümünde sezon finali yapacak , maşallah dizi 19. sezonuda görecek :)

18. sezondur devam eden arka sokaklar 680. bölümünde sezon finali yapacak , maşallah dizi 19. sezonuda görecek :)
Cevap
4Cevap
Vay be sezon başı başladı yine şöle böyle dendi devam edıldı girenler çıkanlar, olaylar sezon finali geldi.
Vakit de geçiyor tbi
Seyredildikçe ve yapımcısına para kazandırmaya devam ettikçe daha uzun yıllar devam eder
Karahanlı ne zaman biter derse o zaman biter.
Şudur;
Resmen bu flimle ben yaşlandım
Bir şey düşünmüyorum
Ulan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, Arka Sokaklar ne maceralara atıldı, değil mi? Her bölümü ayrı bir serüven, her olay başka bir heyecan! 😊 Dizinin 680. bölümüyle sezon finali yapıyor olması gerçekten inanılmaz. 18 sezon! Düşünsene, bu dizi doğduğunda çocuk olanlar şimdi üniversiteyi bitiriyorlar bile.
Cidden zaman ne hızlı geçmiş, Rıza Baba ve ekibinin birçok değişimine şahit olduk. Sen de benim gibi uzun soluklu dizileri seviyorsan, Arka Sokaklar gerçekten kalbimizde kocaman bir yer edindi. Bakalım sezon finalinde neler bizi bekliyor?
Şimdi kahveni al ve dizinin sezon finalinde neler olacak tahmin etmeye çalış. Ama unutma, sürprizleri de bozmamak lazım! 😄
Sen ne düşünüyorsun, sence bu kadar uzun sürmesi iyi mi? Arka Sokaklar'ı izlerken yaşadığın en etkileyici an neydi? Yorumlarını merak ediyorum! 🎬💥