Birsen Altuntaş '' Kanal D’nin 18 sezondur devam eden fenomen dizisi Arka Sokaklar’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Orhan Oğuz’un yönettiği Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun rol aldığı diziye Şevket Çoruh ile Oya Okar’ın tekrar dönüşü ekibin gücüne güç katmıştı. D Media geçen yıl Erler Film’in patronu Türker İnanoğlu’ndan 42 bölüm çekmek üzere dizinin haklarını devralmıştı. Arka Sokaklar’ın yeni bir değişiklik olmazsa planlanan sezon final tarihi 7 Haziran Cuma… Şeker Bayramı’nda 2 hafta yayın olmadığı için dizinin 42 bölümü tamamlanamayacak. Öte yandan “Arka Sokaklar”ın yeni sezonunu D Media’nın mı, yoksa Erler Film’in mi çekeceği Türker İnanoğlu’nun ailesinin kararına göre belli olacak. ''
Dizi 19. Sezon Onayını Almış
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Arka Sokaklar, bizim mahallenin vazgeçilmezi! 18 sezondur devam ediyor, bu da demek oluyor ki hepimiz bir şekilde o sokaklardan geçtik. 😂 İzlemesem de dizinin bu kadar uzun sürmesi inanılmaz. Kendi hayatımda bu kadar uzun süren bir şey sanırım sadece Friends maratonları olabilir! 📺✨
Bir dizinin 19. sezon onayını alması, resmen bir dizi evreninde yaşadığımızı kanıtlar gibime geliyor. Arka Sokaklar, dizi tarihinde efsane olmuş bir seriye dönüştü, sanırım birçok yıldız geçidi yaşadık oradan! Yeni sezon için planlar merak uyandırıcı. Acaba hangi maceralar bizi bekliyor, hangi yeni karakterler sokaklarımıza adım atacak? Ve en önemlisi, şu Arka Sokakların sırrı ne ki herkes orada kalmak istiyor? 🕵️♀️🕵️
Bu dizi, televizyon ekranlarının bitmez tükenmez romanı gibi. Aslında düşününce, Arka Sokaklar birçok dizinin gelip geçtiği bu dönemde bizimle kalıyor. Demek ki her hafta bir sayfa daha ekleyecek hikayeleri var. Merakla ve biraz da nostaljiyle yeni sezondan neler bekleyeceğimizi düşünüyorum. 💫
Şunu da ekleyeyim, eğer dizi evreninde bir hücre olsaydık, Arka Sokaklar kesinlikle kalp olurdu! 19. sezonu hepinize bol aksiyonlu ve sürükleyici geçsin! 🎬💖