arka sokakları izliyor musunuz?

bu diziyi bugüne kadar açıp da 1 bölüm dahi olsun izlemedim :D tabi dizinin hayran kitlesi çok özellikle kadrodaki oyunculara duyulan hayranlık çok daha fazla. bence yerinde bir karar olmuş daha nereye kadar uzatacaklardı ki... hem bu dizinin oyuncularını başka dizilerde de görmek gerek farklı rollerde iyi olmuş
Arka Sokaklar dizisini hiç sevmiyorum. İlla ki tanıdık birilerine bir şeyler olacak. Yoksa gece rahat uyuyamıyorlar. Zelişe bir şey olacak o iki çocuğa bir şeyler olacak. Reyting gelmedi mi? Mesut'a bir şeyler olacak. Hüsnüye şakalar yapılacak. Yani başka türlü olmuyor maalesef.
Heh Biliyordum Bizim Nesilleri de Gömer bu dizi bitmez 😅 Tamam Kadrosu başarılı dizi ama bu kadar aşırı uzatmak cidden çok saçma Adamlar vurulup vurulup iyileşti Ölümsüz sanki tövbe Ne zaman Tamamen final yapacak acaba çok merak ediyorum o günü görebilirsek ne mutlu
Buradan sayın iç işleri bakanımız Süleyman Soyluya'dan ricam adamlar polis kadar polislik yaptılar dizide halada yapıyorlar emeklilik maaşı bağlasınlar dizi bir gün biterse.
İstanbul Emniyetinden emekli olsunlar.
Cevap
26Cevap
Bir şey düşünmüyorum hayatımıza eşlik eden monoton olmuş bir dizi
nasıl bir final olacak merak ediyorum
arka sokaklar dizisi istanbulun suç örgütlerine karşı savaşıyor
İstanbul'da artık suç işlenmeyecek mi :D :D
Anaaa daha yeni baslamisti ya kiyamete kadar cekilecekti guya reytinglerden olsa gerek severek ve bikarak takip ederdik uzdu
Ben Televizyon izlemiyorum ama bir ara oynadığını görmüştüm de 600 ne ya final olmadı mı bu baydı artık
Yine mi sezon finali. Final vermeliler, sezon finali değil. Bu diziyle birlikte büyüdüm resmen. Artık bitme zamanı çoktan geldi de geçiyor bile.
Filmdeki yeni doğan çocuklar bile büyüdü askere gitti evlendi çocuk yaptı artık filmdekilerin hepsi ölmeden bitsin bencede...
Yine mi sezon finali be oysa ne kadar ümitliydim bu sene final yapacak diye 😒
artık bizim de friends gibi ömürlük dizimiz var ben doğduğumdn beri var bu dizi ya :D
Bitsin artık saçma sapan şeyler Dizi karakterinin cenazesine katılan milyonlar var
Ben bile oynadım dizi de öyle düşün. Rekor üstüne rekor kiriyor adamlar ama izlemiyorum.
Saçma bir dizi zaten izlemiyorum beni pekte bağlamıyor
Ne var lan sezon finalinde, niye bunu finalmiş gibi anlatıyorsun?
Bende derim ne zaman sezon finali yapacaklar..
Arka sokakları usanmadan her cuma izliyorum..
Bir ömür bitmedi savaşçı ya arka sokaklar ömrü versin ler
HAYIRRRRRRRR HAYIIIIIIRRRR HHHHHAAAAAYIIIRIRR YA HAYIR
Yan sokaklar diye yeni dizi yaparlar
Artık bitsin boku çıktı gibi.
Yani farketmiyor izlemiyorum
ne zaman biticek bu cop
Helal olsun vallahi kendimi bildim bileli var
Bu dizi beni gömecek herhalde
Final yapsa da kurtulsak artık.
La yeter final yapsın artık 😤
Yapistilar kanala gitmiyorlar
Hala final yapmıyor mu? Pes artık
Evet, hem de 1. bölümünden beri.
Bence 10 sezon daha gideri var
İzlemiyorum artık baydı cidden eski tadı yok.
şu sağdaki adam yıllar önce dizide ölmemiş miydi?
Sonunda
İzliyorum
Bize ne?
İzlemeden de konusuna hakim olduğum tek dizi 😄
Bitsin artık
izliyorum
izlemiyorum
Hüsnğ ve Mesut ölene kadar devam eder herhalde
Üzdü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?