Gerçekten hayret ediyorum. Beş bölümde reyting canavarına yenilen onca dizi varken Arka Sokaklar gününün birincisi olarak 17. sezonuna başlayacak. Helal olsun ne diyelim

Gerçekten hayret ediyorum. Beş bölümde reyting canavarına yenilen onca dizi varken Arka Sokaklar gününün birincisi olarak 17. sezonuna başlayacak. Helal olsun ne diyelim

ilk sezonları güzeldi sonradan tekrara kaçtı. hala nasıl izliyorlar anlamış değilim. aslında yapımcılar diziyi bitirmek istiyormuş ama çok seyredildiği için bitiremiyorlarmş bi türlü. bana kalırsa önemli karakter diziden çıkınca biter. mesut gitti hüsnü ve rıza baba da giderse zaten dizi anca öyle biter.
Ülkedeki Polis Memuru sayısının çok olması... Alayı izliyordur🙂
Belki de zararına, devlet destekli yayınlanıyordur... Amaç; emniyet güçlerinin çıkardıkları zor işleri vatandaşa hatırlatıp, sevgi beslenmesini sağlamak... Yoksa meydan boş bırakılırsa ilk fırsatta eşkiya rollü dizi filmler kol geziyor.
Ayda bir abuk subuk haber bildirimleriyle ilham aldığın soruları sorup, hesaptan çıkış yaparak fake hesabıyla sitede fink atan senin gibi düşük zekalının kavrayamayacağı sorular bunlar yavrucum. Cevabı seni bağlamıyor
Cevap
32Cevap
Yakında biter
Ben inanmıyorum ya bence bı dizinin finansmanı var yani bu dizi 1 sezondan fazla izlenmez ilk bölümde de katil peşindelerdi 17. Sezonda katil peşinde olucaklar gittiğim hiç bir yerde de duymadım görmedim şu diziyi izleyen biri hiç muhabbeti bile geçmiyo
Hep aynı senaryoyu yazıyorlar sadece konsept farklı oluyor
Tam bir aile dizisi hiç bir zaman merakla izlenmedi ama Tv'de o kadar boş program var ki izleyecek bişey olmadığı zaman imdadına Arka sokaklar yetişir özeti bile olsa izlersin
İçinde aile polisiye gerçek hayat olduğu için ahlaksızlık yok gereksiz şiddet yok. Ancak Şevket Çoruh ayrılmış tadı olacağını düşünmüyorum da izlemek gerekir.
Gereksiz şiddet yokmu? Polislerin içindeki mobingi geçtim tozeti eline alanın her türlü torpile sahip olduğunu açık açık gösteren başka dizi yok hele mesut komser herkesi tartaklar aşağılar ama biri kendi sevdiğine zarar verince ne amir dinler ne alt rütbeli polis herkese gider yapar üst rütbeler sürekli alt rütbelileri eziyo falan
Kardeşim sonuçta dizi yahu
Hep konusu aynı olduğu için bu dizi bitmez ztn düşmanlwr gelir ekip kovalar yakalar ondan sonra başkası sıkıcı bence ınsanlarda izliyor bznde hayret ediyorum nası sıkılmadılar diye
Sırrı halkın koyun gibi aynı şeyleri izlemekten bıkmaması
Konuları uzatmıyorlar her hafta farklı bir konu her karakterin farklı hikayesi insanı tutuyor demekki
Valla biraz tuz biraz seker ve iyi olan her sey power puff girls yapacakken bu olmus. d gidiyo bakalim mesutta cikti diziden biter gibi
😂😂
Valla bilmiyorum sırrını ama şaşırıyorum. Ortaokuldayim izlerdim.
Bence ilgi çekici sürükleyici bir dizi olduğu için işleniyor
Of bıktık ya. Yenilik biraz kurtlar vadisi 1 bu iki
Bunlar yüzünden tv açmıyorum artık bıktım aynı sesi duymaktan
Yani tam artık bu sefer bitecek diyorum yeniden başlıyor. Bende anlayamadım gitti
Çünkü, bambaşka bir hayat var arka sokaklardaa dkdk
Bence aile dizisi diye. İnsanlar her diziyi rahatça ailesiyle izleyemiyor. Aile deyince de insanın aklına sıcaklık, kış günü, soba, çekirdek çay felan geliyor. Hemde 17 senedir diye, insan haftada bir gün çocukluğuna dönmek ister.
Bambaşka bir hayat olması ve hüzünlerin mutlulukların bi arada yaşanması xD
Türk halkının gereksiz şeyleri çok sevmesi dışında bir sırrı yok
Sırrı vurulup hiç ölmemeleri
Bence sıkıcı bir dizi
Saçmalık başka bişi değil..
Valla gına geldi artık arka sokaklardan 😂
Bundan da Yasak Elmadan da nefret ediyorum
halen izliyen var mı
Sirrini bana ver dedim vermedi abisi 🙄🙄🫣
Bir bölümünü dahi izlemedim
Sıkmadı mi kaç yıldır ya.
Sıktı artık izlemiyorum
O kadar izleyen var mı bu diziyi arkadaş
MerHaBa BeN kOmsEr HüSnÜ
şefkat tepe daha güzeldi
Duyguya hitap ediyor
Ya bi bitemedi yeter artık yeter ya
Yaşadığımız hayatı anlatıyor bize
Baş oyunculardan kim kaldı ya, bitmez bu dizi. 😃
Güncel konular işleniyor, karakterleri seviliyor.
Sırrı ölmek de yaşamak da ekip işidir
Hangi kanal ve saat kaçta?
Eski tadı yok izlemiyorum artık.
Sizin için hayırlısı olsun 😀
İncisi sudesi
Cok sevıorum ama izlemıorumw
Mesut da giti. Rıza baba Hüsnü çoban kaldı
Dizi bu sezon final olur
sihir😆😅
Bende bilmiyorum 😂
Büyülü dizi
Nefret ediyirum