Bir kursta tanıştığım biri vardı, benden 10 yaş büyük (ben 22), sosyal biri, herkesle arkadaşça konuşuyordu ben de yanlış anlamamıştım. Sonra baktım hafiften yürüyor gibi. Ama kardeşim değil de tatlı tatlı. Yol üstü diye beni de bir yere kadar bırakıyordu. Kurs bittikten sonra ara ara konuştuk ama genelde story cevaplamalardan başladı. Onun yazmaları. En son da muhabbeti uzattı birlikte bir şeyler yapalıma geldi mevzu. Evde film izlemekten bahsetti ama bu direkt kırmızı bayrak diye bağırıyor, farkındayım. Nasıl çevirsem durumu
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hislerine kesinlikle güvenmelisin, ilk buluşmalarda evin kırmızı bayrak olduğu konusunda sonuna kadar haklısın. Karşındaki kişi ne kadar tatlı veya sosyal görünürse görünsün, kendi sınırlarını korumak senin hakkın. Teklifi hiç boz boz etmeden açık hava sinemasına ya da güzel bir sinema salonuna çevirebilirsin. Mesela vizyondaki mısırımızı alıp sinemada izleyelim, dışarıda olmak bana daha iyi geliyor diyerek topu şıkça ona atabilirsin. Sence bu teklifine nasıl bir tepki verir, ne dersin?