Not: Çok küçük yaşlardan beri korku filmi izliyorum. Kötüye bir şey olmaz dedikleri doğruymuş :D

bence izletmemeleri aileleri hatta mümkün olduğu kadar aileler televizyon izletmemeli çocugun muhakeme yeteneği odaklanma becerisi azalıyor ve derslerde başarısız olabiliyor. korku filmleri ise zaten kesinlikle izletilmemeli. çocukların bilinç altını olumsuz yönde etkileyebiliyor çünkü o yaştaki çocuk aşırı olaylara hayal olarak baktıkları için gerçek sanıp ciddiye dahi alabiliyorlar , bunun yerine bol bol bulmaca ve zeka oyunları oynasınlar
Ben 9-10 yaşlarımdan beri severek izliyorum. Öyle bir sıkıntı da hiç yaşamadım. Bence en ideal yaşlar bu yaşlar.
Küçükken bu konuda çok heyecanlıydım. Sanki belirli bir yaştan sonra tüm korku filmlerini izleyeceğim ve bana vız gelecek diye düşünüyordum. Şu an 23'üm ve hayatım boyunca 3 4 tane korku filmi izledim, gerisi de gelmez.
benim de izlemediğim yok neredeyse. küçükken bile deli gibi severdim izlemeyi. psikoloji doğuştan bozuk :D
Aslında cine şeytana inanmayan biriyim ama izleyemiyorum. Benim psikolojim düzgün de beyin sorunlu biraz :P
deizm mi? :) psikoloji de biraz beyinsel değil mi zaten :D
Deizme bakan agnostizm diyelim :D Birazcık evet. Beyinsel işlevimde sorun var ama benim :D
deist görünümlü agnostik :D
Evet, aynı o araba gibi :P
evet ama arabayla olan benzetmesini sevmiyorum :D
Koridordan arkamıza bakmadan topuklarimiz kicimiza vurarak kacardik be tuvaletin kapisi açık gelmeyin bak diye bagirirdik 😂😂 Allahtan tek uyumuyordum kardesimle aynı odada duyuyorduk tek uyuyan düşünsün 😂😂
Ahahah iyiymiş 😂
Cevap
6Cevap
Ben hala izleyemiyorum. İzlerken bir şey olmuyor ama gece asla uyuyamıyorum, çok korkuyorum. Ve uzun süre unutmuyorum filmi.
ismi de küçük şeytan hiç uymuyor :D
O insanların söylediği bir şey, yüzüm çok masum, çocuksu o yüzden herkes beni tatlı, sessiz biri sanıyor ama yakından tanıyınca 😈 olduğumu söylüyorlar 🤣
Açıkçası çok küçük yaşlarda kafalarına böyle şeyler sokulmasının taraftarı değilim. Aksi taktirde çocukların akıllarının bir köşesinde bulunan sürekli bir korku dürtüsü olacak. Ki çocuğun ileri ki yaşları için nelere yol açabileceğini bilemeyiz. Zaten eğitim de de böyledir ya. Korku temelli hiç bir şey olmamalı.
Hiç izlememis ve sürekli izleyen yigenlerimi düşündüğümde izlemesinler yigenlerim kuzey ve güney kutbu gibi zitlar korku filminden değil sanırım ama yine de izlemesinler
Bence hiç verilmesin çocuk büyüycen kendi karar versin. Ben mesela o an korkmam ama gel gör ki gece uyurken eller, gölgeler...
3. Sınıfta dayımla çok izlerdim. Bence küçük yaşta izlenilmesi doğru bir şey. Çünkü şu an çok keyif alarak izliyorum
ben ilk korku filmini dayımlarda kuzenim ve kız arkadaşımla birlikte izledim 11 yaşımdaydım scream filmiydi amma korkmuştum ya 😒
Bana kalırsa hiç izlememeli çocuk psikolojisi ne oluca belli olmaz
Yok ya izlemesinler gerek yok sonra küçük yaşta korku başlıyor
Korku filmi. psikolojik hastalık sebebidir çok zaman. İzlenmesi uygun değil bana göre
İzlemeseler daha iyi ama 18 yaşından sonra izleyebilirler.
Benim gibi çocukken izlenirse fobi sahibi olur insan
+13, +16, +18 ne uygun görülmüşse o'dur.
16 yaşına kadar izlememeleri lazım
İzlemeseler daha iyi
8-9 bence
19 olabilir
18 yaşından sonra
18 dememişler boşuna
+188
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar