Aynı apartmanda oturduğumuz benden yaklaşık 4 yaş büyük çocuktan delicesine hoşlanıyorum ne yapmalıyım?

Bu siteye taşınalı yaklaşık 2 yıl olucak ve bizim oturduğumuz bina 11 katlı ve biz 10. katında oturuyoruz. Biz ile kastettiğim ailem. Neyse konuya dönelim. Bu siteye daha yeni taşındığım için sitedeki ve bizim apartmandaki çoğu kişiyi tanımıyordum toplasan anca 7 kişi filan yani neyse yaklaşık 2 yıl olucak ve bende üniversite sınavına hazırlandığım için bizim sitenin yakınlarındaki kütüphaneye sürekli gidiyorum. Ve bir gün yine kütüphaneden bizim siteye dönerken bizim apartmandaki inanılmaz yakışıklı anlatsam inanmıyacağınız bir çocukla aynı anda ikimiz asansörü bekleyip içeri girdik. Tabi ben çocuğu çok yakışıklı gördüğüm için ve ilk defa karşılaştığım için hiç konuşmuyup sadece telefonumu açıp telefonuma odaklandım. Tabi kendiside biraz utandı galiba ama gözlerini asansörde bende ayıramadı. Neyse ben o günden sonra onu ara sıra kendi penceremden bizim sitedeki futbol sahasından arkadaşlarıyla filan şakalaşırken izledim ve o anda ona vurulduğunu anladım. Ama işi bozan bir durum vardı. Ona aşık olmuştum evet ama benim önemli sınavlarım vardı. Evet hem aşkımı itiraf edip hemde sınavlara odaklanabilirdim ama onunla aşk yaşarsam eğer bana sınavlarıma tam odaklanamam gibi geliyor. Napmalıyım bilemiyorum. Sizce ona aşkımı itiraf mı etmeli yoksa onu unutup yoluma devam mı etmeliyim? İçimden bir his onu şu an etkilemeyip veya aşkımı itiraf etmeyip denemelerden sonra bu konuyu açmamı söylüyor ancak yinede karasız kaldım bana neler yapabileceğim üzerine tavsiye verirseniz sevinirim.
Aynı apartmanda oturduğumuz benden yaklaşık 4 yaş büyük çocuktan delicesine hoşlanıyorum ne yapmalıyım?