Bunu nasıl belli edebilirim? Ne yapmam lazım, yardım edin ne oluuuur
Aynı apartman da oturduğum çocuktan hoşlanıyorum?
Bunu nasıl belli edebilirim? Ne yapmam lazım, yardım edin ne oluuuur
Yanina git ve ^pardon , sen dunyanin 8. harikasimisin ^ de. Hem kizlarda hem erkeklerde 1 numarali tanisma cumlesidir. Sen bunu soyle gerisi gelir rahat ol. Ha bu aradabunu soylerken adamin karsisina dar bir şortla cikarsan iyi olur. Basarilar
maden siz en alt kattasınız; o halde onun eve geliş saatlerini tutturabilirsen camdan gözlemle ve sen de sanki bir yere gidiyormuş gibi apartman girişinde falan karşılaşmaya çalış. zaten o da sana yönelecekse bir şekilde belli edecektir bunu.
Bnadan aynı anda cıkarsanız kapısını tut :D D:D posta kutusuna mektup at :D :D şaka bir yana canısı sevgilisi falan varsa dayak yeme onu öğren merhabalaş güleryüzlü ol :) ama yılışık olma
Gözlerine bak karşim :D
Cevap
19Cevap
faceden falan ekle ilk bazen beğen tanışalım falan diyorlar beğen onu zaten konuşmaya başlarsanız devamı gelir
Bak ne dicem, iç iç kapısına dayan, seviyorum ullaan de.
Bigisayarının sorunlu olduğunu söyle ve anlıyormusun diye sor o anlamasada anlıyorum der o pc ile uğraşırken konuş kaynaş yakınlaş işte anlamasını sağla
Moralın bozuknus gıbı onunda gorecegı bı saatte apartmanın onunde otur 1 2 saat oralarda takıl belkı yanına gelır 😉
O çoçuk sana bakmaz şimdiye kadar farketmediyse seni ;)
Ama surekli yazmiyo :( dun gece telefonlari aldik istedi o. Sabah 7e kadar konustuk sonra uyaninca ben yazdim oda yazdi daha sonra yazmadi bende aksama dogru tekrar yazdim seviyorum ya duramadim. Biyere gidicektim birakabilirim dedi sora birakti arkasindan hemen mesaj attim oda yazdi ama ondan sonra yazmiyo 4 saat oldu cok kotuyum galiba istemiyo beni
La apartmanda bir kişi de bnden hoşlansa yok çevremde bari bir kişi bnden hoşlansa ya:(
Binada illa rast gelirsin elinde birşey olduğunda bilerek düşür. Başlangıç olur. Devamı gelir.
Bakma sen düşür elindekini o gelir yardıma
gecenin bir yarısı kahve istemeye git meselam. ya da yemek götür ramazandır
gördüğün zaman iyi günler iyi akşamlar de zamanla sohbet genişler
bizimde apartmanda bir kız beni sürekli kesiyor o sen misin acaba :)
bilmem şüphelendim şimdi
nereden biliyosun ki :)
Komşu komşudan hoşlanır mı !1!!!
Balkondan kafasına tükür.
oklavayla tavana vur. D
Yoksa sen bizim apartmandakı kızmısın :D
Zaten Anladim ki :)))
Ama belli etmem :)))
Gordugunde gulumsemen yeterli
Ya nasıl olduu
Çocuk üst katınızda oturuyorsa bir yolu var
Komşu kızı kardeştir kaldır kaldır...
Nasılsın
gözlerine bak merhaba de nazlı nazlı
Her fırsatta bakışmaya çalış gerekirse merhaba de.
Yemeğe davet et :D
ya bana göre normal biz çocuğu arkadaşım hoşlanıyordu diye hoşlanan arkadaşla gittik eve yemeğe davet ettik
beraber asansöre binmeye filan çalışş
Camına taş at..
Zillerini çal kaç :D
Kurabiye yap gotur
Sürekli ona bak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar