Karşı apartmandaki çocuktan hoşlanıyorum?

Bir kaç ay önce bir siteye taşındık ve evimizin bir kısmı site dışına, sokağa bakıyor. Sokağa bakan kısımda evimizin tam karşısının bir alt katında sürekli camdan gördüğüm bir çocuk var. Çoğu zaman perdesini yarısına kadar açık tutuyor ve o açık kısımda sanırım bilgisayar masası var. Sürekli orda oturuyor.(yani çoğu zaman). Telefonda konuşcağında da camdan dışarıya bakarak konuşuyor. Taşındığımız ilk zamanlarda hiç farketmedim. bir keresindede tesadüfen görmüştüm ama hiç ilgimi çekmemişti hatta nedense onun da beni tesadüfen görüp bakmasına sinir olup hemen içeri girmiştim. Bir kaç haftadır dikkatimi çekiyor ve sürekli orda mı diye bakmak istiyorum. Son zamanlarda ilgim daha da arttı. Dün akşam tam o da bilgisayarın başında oturuyorken kardeşimin sokağa bakan odasına gittiğimde içerdeki hareketliliği farkedip bir süre baktı. Ama sanki bu aralar perdesini daha sık kapatıyor gibi (bana öyle gelmiş de olabilir). Bugün de o dışarı bakarak telefonda konuşuyorken kendimi göstermek ve beni biraz farketsin diye bende camdan baktım sonra camı kapatırken de ona doğru baktım o da baktı ve ilk kez göz göze geldik ekdheldh. Ya cidden tanışmak istiyorum ama ne yapabilirim ki. Siteden olsaydı belki bir yolunu bulabilirdim de aklıma bir şey gelmiyor. Apartmanlarının kapısı da bu tarafta değil dışarı çıktığını falan da anlayamıyorum. offf lütfen saçma ve komik olduğunu düşündüğünüz şeyler yerine yardımcı olcak fikirler söyleyin. Şimdiden teşekkürler
Güncellemeler
+1 yıl
NEWWW: yine bir camdan bakma numarası yaptım ve ben içeri girdikten sonra 2-3 kere arkaya doğru eğilip dışarı baktığım cama baktı OMGGGG
Karşı apartmandaki çocuktan hoşlanıyorum?