Çocuğunuzun bilgisayardan oyun oynamasına izin verir misiniz? İzin veriyorsanız ne kadar süre oynayabilir?

Çocuğunuzun bilgisayardan oyun oynamasına izin verir misiniz? İzin veriyorsanız ne kadar süre oynayabilir?

Benim kontrolümde evet oynayabilir aksi halde izin vermem internet oyun sitelerinin kimisi güvenilir olmayabiliyor. Şiddet, uygunsuz içerikli oyunlara denk gelebilir ki zaten çocukların bu tür oyunlardan uzak kalması gerekir.🎮
Belli zaman aralıklarında yaşına uygun oyunları oynamasına izin verirdim. Bilgisayar oyunları aslında düşünüldüğü kadar kötü bir şey değil ama bazı aileler bunu boşa zaman kaybı olarak görüyor. Aslında refleks ve odaklanma çözüm üretme konusunda yetenek kazanmasını güçlendiriyor.
Cevap
8Cevap
Tabi ki izin veririm
Annem sadece yazın ve belli saatlerde izin verirdi. Konsol vardı bizde. Zaten o yıllarda asıl eğlence sokaktaydı.
Dozunda olacak şekilde elbette izin veririm ancak kontrolü kendisine vermem...
oyunları beraber oynarız
oyun zamanı bittiğinde durmadan onu yenmeye başlarım :D o da sıkılır kapatır :D :D
Çocuğum olsa bilgisayar, telefon, tablet gibi şeyleri oynamasına asla izin vermem. Büyüdüğünde oynasın, takılsın. Devir kötü artık
Kesinlikle izin veririm. Bu hem bir çok zihinsel gelişim açısından yararlı, hemde elektronik cihazlarla arası iyi olmalı. Günümüzde her şey dijital, gelecek çok daha fazla haşır neşir olacak.
Hayır çocuğum olursa 18 yaşına kadar pc, telefon ve tabletten uzak tutacağım
1 saat oynayabilir. Tamamen kısıtlamak doğru değil bence.
Eğer ki uygun bir oyunsa evet neden olmasın
Beraber oynarız
Telefona bile alıştırmıyorum PC aslaaa
İzin vermem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?