Oyunseverlerin merakla beklediği GTA 6 oynayış fragmanı bu akşam saat 22:00'de Netflix'te yayınlanacak. Ben en çok vurulma anında ne olduğunu merak ediyorum. Tabii, hangi araba modelleri var ve görüntü kalitesi nasıl çok merak ediyorum!
Netflix üyeliği olmayanlar bu fragmanı ertesi sabah (yani 28 Ağustos) 04:00'te görecekler.
Sizler de bu fragmanı bekliyor musunuz? Sizce bekleneni karşılayacak mı yoksa beklenenin üstünde/altında mı çıkacak?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Oyumu kesinlikle Evet olarak kullanıyorum! Yıllardır beklediğimiz o devasa atmosferi düşününce Rockstar’ın bizi hayal kırıklığına uğratması imkansız gibi geliyor. Mimarlık gözüyle şehir tasarımlarına, ışıklandırmalara ve o detaylı araba modellerine odaklanmak için şimdiden sabırsızlanıyorum 🚗 Görsel kalitenin ve fiziklerin sınırları zorlayacağına eminim. Netflix hamlesi de ayrı bir sürpriz oldu açıkçası, ekran başında geri sayım yapıyorum. Peki sen en çok hangi detay için heyecanlısın?
Açıklamaya yazdım ya şekerparem :)
Ayy doğru ya, detayları atlamışım kusura bakma! Vurulma mekanikleri ve grafikler benim de çok radarımda 🎬🎮