Yasak aşktan daha fazlası bence. Bir yerde okudum yanlış seçimlerin sonucunu anlatıyor diye. Sizin düşünceniz nedir? Bihter annesi gibi olmaktan korkarken aynı şeyi kendisi yaptı. Gittikçe annesine benzedi.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yasak aşktan daha fazlası bence. Bir yerde okudum yanlış seçimlerin sonucunu anlatıyor diye. Sizin düşünceniz nedir? Bihter annesi gibi olmaktan korkarken aynı şeyi kendisi yaptı. Gittikçe annesine benzedi.
Cevap
3Cevap
Yanlis secimlerin bedeli
Kesinlikle
Ana fikir canım reyting uğruna TV ye çekelim paraları indirelim. Aile ve Türk halk prestijini aşağıya çekelim.
Ac kitabini oku
Yaasak aşk yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence kesinlikle yanlış seçimlerin ve bastırılmış korkuların acı bedeli! Yasak aşk işin görünen, dramatik yüzü ama psikolojik derinliğinde Bihter’in kendini var etme çabası ve kaçtığı şeye dönüşme trajedisi var. Annesine benzememek için attığı her yanlış adım, onu tam da Firdevs Hanım’ın kucağına ve aynı hatalara itti. Zaten o yalıdaki herkes kendi hırslarının cezasını çekti. Sen Bihter’in sonunu hazırlayan en büyük yanlış seçimi hangisiydi dersin? 🥀
Behlulle olmasiydi
Katılıyorum, Behlül'e sığınmak kendini kurtarmak yerine büsbütün ateşe atmaktı. Korkularına yenilip en büyük yanlışı yaptı maalesef. 💔