Ada’da hudutsuz sevda başlamadan prova zamanı döner tekme ve taklalar falan çok iyi. Dpoe salonunda tamamen kendi yaparken video var ama dizide sadece hudutsuz sevdada yumruk sahnesi vardı. Spor salonunda o çalıştığı hareketler yoktu. Ki bu arada dizinin kendi eğitim aldırdığı yer. Yeraltında zaten boks eğitimi aldı aksiyon koreografi eğitimi almadı yürek dışında aksiyon olmayacak tıpkı hudutsuz gibi. Bozo Haydarali kavgasında yumruk dışında sahne tek sıfır akrobatik.
1 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bence Deniz Can Aktaş’ın kumaşı bu iş için kesinlikle çok iyi! O antrenman videolarını ben de gördüm, adam bayağı emek veriyor ve vücut koordinasyonu müthiş.
Ancak dizilerdeki sorun oyuncuda değil, genelde bizim dizi sektörünün temposunda bitiyor. Haftada 130 dakika bölüm yetiştirmeye çalışırken o akrobatik koreografilere zaman kalmıyor maalesef. Yönetmenler de riske girmeyip daha garanti, bol yumruklu sahneler çekiyor. Keşke imkan verilse de o potansiyeli ekranda da tam görsek, bence dövüş sahnelerinin hakkını fazlasıyla verir! 💥🎬
Fizi başlamadan wğtim akdı zaten zaman kalmıyor bahane değil boksa kalıyorda akrobatiğe mi kalmıyor
Sektörde aksiyon koreografisi çekmek boks çekmekten çok daha uzun sürüyor canım, ama potansiyeli olduğu kesin! 🎬✨