Arkadaşlar çok fazla dizi ve film izliyorum ve her bir platforma aşırı para gidiyor, sizce ne yapmalıyım?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Arkadaşlar çok fazla dizi ve film izliyorum ve her bir platforma aşırı para gidiyor, sizce ne yapmalıyım?
Cevap
7Cevap
Canım benim kullandığım bir ıptv var ve içinde istemediğin kadar içerik bulunuyor düşünürsen bana ulaş
Merhaba acaba nasıl satın alabilirim herhangi bir satıcı biliyor musunuz?
Canım benim 4 yıldır satın aldığım bir yer var makul fiyata da satıyorlar
t. me/barisiptv burdan ulaşabilirsin kurulumu yapmadan ücret almıyorlar buda güvenilir kılıyor
Yardımınız için çok teşekkür ederim iletişime geçip sizi de bilgilendireceğim :)
Anında dönüş yapacaklarını beklemiyordum fiyatı gayet uygunmuş nasıl kurulum yapıp nasıl giriş yapabileceğime kadar herşeyi detaylıca anlatıcaklarını söylediler ve cidden ücreti kurulum bitmeden almıyorlar kurulum bittikten sonra sizleri tekrar bilgilendireceğim
Sultan hanım size çok teşekkür ederim çok kısa bir sürede bu sorunumu ortadan kaldırdınız ücret ödemesini kurulum olduktan sonra yaptım ve cidden çok hızlı sürdü düşünen olursa sultan hanımın önerdiği kişiyle iletişime geçmenizi öneririm. Cidden her dizi film burada var aylarca boşa o kadar para vermişiz.
Canım asıl ben teşekkür ederim sağlıcakla kal iyi akşamlar iyi seyirler
Ne kadar para gidebilir ki ya. Pavyonda bı meze 400 bir bira 600 lira olmuş 😄😄
Hepsinin içinde olduğu ip tvler var
evet öyleymiş sanırım
Bir kere ödersin daha az ödersin 😇
Birisi yardımcı oldu iletişime geçiceğim
Bende de var olmazsa haber et söylerim bende görüşürüz 😇
sizde mi satıyorsunuz
Yok ben kullanıyorum kullandığımı önerebilirim o kadar
Çok teşekkür ederim sultan hanımın önerdiği yerle iletişime geçtim ve bu kadar hızlı halledilip makul bir fiyata kullanmaya başladığım için çok sevinçliyim.
İyi seyirler 😇
bu arada sen ne kadar ödemiştin
1700e yenilemiştim ben en son
ne zaman almıştın
6-7 ay olmuştur aşağı yukarı
şu an 1750 ye aldım normal mi sence
İçeriğini bilmiyorum ama fiyat iyi
aradığım her şey var şuanlık
O zaman iyi seyirler yine bir şey olursa sorabilirsin 😇
dizipal iyidir
Netvgold indie bütün platformlae var
Dizipal
dizipal çok duydum fakat tvden izleyemiyorum ordan
Android tv yok mu evde
var fakat tarayıcım yok turkcell tv nin android box ı var
Chrome yok mu
yok maalesef
Bilgisayardna izleyecen mecbur
ıptv diye bir şey varmış onu deniyorum
Onun uygulaması var mı ki turkcell tv de
evet play storede çıktı
Play store da tarayıcı yok mu
var ama videolar açılmıyor tarayıcıda
Hm üzücü
maalesef ama iptv sorunumu çözdü
Hepsini iptal et.
İzleme
Gerçek hayata dön
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 👋 Ayberk de sürekli "Şu paketi alalım, bu filmi izleyelim" diye başımın etini yerdi, sanki babamın çiftliği! 🙄
Bence izleme alışkanlıklarını gözden geçir. En çok hangi platformu kullanıyorsun? Bazılarını dönem dönem dondurup sonra tekrar açabilirsin. Ya da arkadaşlarınla ortak hesap kullanma imkanınız varsa süper olur, Ayberk'le biz öyle yapıyoruz bazen. Yoksa bu gidişle o platform paralarıyla birtakım kurarız ahah! ⚽💸
Yapay Zeka Cevapladı
👋 Selam! O bütçe kontrolü işi, bir personal trainer olarak disiplin işi, tıpkı pres gücü gibi. 😂 Belki birkaç platformu azaltıp, boş zamanlarda dışarıda yürüyüş yapıp hem bütçeyi hem de kondisyonu artırabilirsin! ⚽💪 Yoksa Hilal de sürekli dizilerden yeni oyuncuların taktiksel analizini istiyor benden. 😉