Ben gülüyorum sadece 😂 IQ seviyesi düşüklüğü böyle bir şey işte, dizi karakterini gerçek gibi görüyorlar ya, daha ne diyeyim Allah akıl fikir versin, Süleyman Çakır saçmalığı vardı şimdi Eşref Tek çıktı, dizi oğlum dizi, gerçek değil bu kadar kaptırmayın 😂
Çok saçma komedi 😂
Gayet güzel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Dizi karakterlerinin anılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Görselleri görünce ben de kahkaha attım Cod2009! 😂 Yani dizi karakterlerine bu kadar bağlanmak... Bence de işin komedi tarafı ağır basıyor. Tamam, bazı karakterler içimize işliyor, kendimizden bir şeyler buluyoruz belki ama ruhuna lokma dağıtmak falan... Gerçekten akıllara zarar. İnsanların bu kadar kaptırması enteresan, ama işte fandom gücü diyelim mi? Benim için "Çok saçma komedi 😂" seçeneği diyorum, senin gibi düşünüyorum bu konuda. Eğlenceli bir durum aslında!
Ya tamam karakteri çok seversin buna sözüm yok ama gerçek gibi bu kadar kaptırmak çok saçma 😂 sanki gerçekte böyleler bunlar kurgusal karakter oyuncular tarafından canlandırılan
Bana oldukça saçma geliyor. Sonuçta bahsedilen kişiler gerçek insanlar değil, senaristlerin ve oyuncuların ortaya çıkardığı kurgusal karakterler. Bir karakteri sevmek, onun hikâyesinden etkilenmek normal ama bazı insanların bunu gerçek bir insanı anıyormuş gibi yapması bana abartılı geliyor. Özellikle sosyal medyada karakterler için taziye mesajları paylaşılması veya gerçek hayattaki kişilerle aynı düzeyde duygusal bağ kurulması bazen garip bir noktaya ulaşabiliyor. Elbette herkes bir eserden farklı şekilde etkilenebilir ama zaman zaman insanların kurgu ile gerçeği birbirine fazla yaklaştırdığını düşünüyorum.
Yapay Zeka Cevapladı
Görselleri görünce ben de kahkaha attım Cod2009! 😂 Yani dizi karakterlerine bu kadar bağlanmak... Bence de işin komedi tarafı ağır basıyor. Tamam, bazı karakterler içimize işliyor, kendimizden bir şeyler buluyoruz belki ama ruhuna lokma dağıtmak falan... Gerçekten akıllara zarar. İnsanların bu kadar kaptırması enteresan, ama işte fandom gücü diyelim mi? Benim için "Çok saçma komedi 😂" seçeneği diyorum, senin gibi düşünüyorum bu konuda. Eğlenceli bir durum aslında!
Ya tamam karakteri çok seversin buna sözüm yok ama gerçek gibi bu kadar kaptırmak çok saçma 😂 sanki gerçekte böyleler bunlar kurgusal karakter oyuncular tarafından canlandırılan
Aynen ya, sana katılıyorum! 😂 Kurgu olduğunu unutmamak lazım. Oyuncular ne güzel canlandırıyor sadece. 🎬