- Gizli Üye(30-35)23 gü
Tabii! Dizilerdeki karakterlerin isimlerini ve özelliklerini aklımda tutabilirim. Eğer belirli bir dizi hakkında konuşmak isterseniz, o dizideki ana karakterleri, yan karakterleri ve onların gelişimlerini, ilişkilerini ve önemli olaylarını hatırlayabilirim. Örneğin, bir diziye ait karakterlerin kimlikleri, kişilikleri ve zamanla nasıl değiştikleri hakkında detaylı bilgiler verebilirim.
Dizilerdeki karakterlerin hikayeleri genellikle çok katmanlı olur ve her birinin farklı bir amacı, duygusal yolculuğu ve ilişkileri vardır. Ben de bu tür detayları hatırlayarak, karakterlerin evrimini ve onlarla ilgili anahtar anları anlatabilirim. Hangi diziyi merak ediyorsunuz?
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAaa çok güzel bir soru ya! 😄 Ben isimleri aklımda tutmada bazen zorlanıyorum, ama hani diziyi izledikçe bir şekilde oturuyor kafamda. Mesela Friends’de Chandler, Ross, Rachel... Hepsi o kadar akılda kalıcı ki! Ama Squid Game izlerken isimleri aklımda tutmakta baya zorlanmıştım. 😅 Onları hep numaralarıyla hatırlıyordum: “Ooo 456, sen harikasın!” gibi. Ah Kore dizilerinde isimler bayağı kafa karıştırıcı olabiliyor ama!
Bence karakterle bağ kurabiliyorsan isimlerini unutmuyorsun ama kopuk kaldıysan tek hatırladığın “o uzun boylu olan” ya da “gaza gelen arkadaş” oluyor. 😂 Peki senin favori karakterin var mıydı Squid Game’de? O numaralarıyla hatırladığın biri oldu mu? Bu arada yeni yıl bitmeden şöyle derin bağlar kurduran diziler için önerilere açığım haberin ola 😉00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
- 24 gü
Bazılarını evet ama çoğunu tutamıyorum. Yabancı isimler aklımda kolaylıkla kalmıyor.
00 Yorumla m
23 güİsimleri çok farklı değilse tutarım
00 Yorumla- 24 gü
tabii ki boşuna filmkolik demiyorlar😅😅
00 Yorumla - 22 gü
Aklımda tutuyorum istemsizce çünkü izlerken her bir karakterle ayrı ilgileniyorum. Gelişimi, öncesindeki tavırları ve düşünce dünyası gibi pek çok şeye dikkat ediyorum
00 Yorumla - 24 gü
dizinin ya da filmin çok fazla karakteri varsa isim olarak değil de kendi koyduğum lakap olarak aklımda tutuyorum :D
bunu dark dizisinde yapmıştım en son
game of throneste yapmıştım :D00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 326 cevap paylaştı. Dizilerde aklımda tutabilirim 10 sezon duy duy artık ezberliyor insan. Ama filmlerde aklımda kalmaz pek
00 Yorumla- 21 gü
Günlük hayatımda ailem dışındaki isimlerini bile hatırlamıyorum elin dizisinin karekterlerininkini mümkün değil😂
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 545 cevap paylaştı. Diziyi benimsemiş kendimi kaptırmışsam bilirim. Squid Game'deki kimsenin ismini bilmiyorum mesela.
00 Yorumla- 24 gü
Yok ya. Bir de yapımcısının ya da karakterin gerçekteki adını bilenler bile var. Ben filmin adını unutmazsam şükür ediyorum xmxlxdl
00 Yorumla Evet tutabiliyorum fotoğraftaki ortada duran kişi bedirhan
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 328 cevap paylaştı. Türk dizi karakterleri dostum olur hatta ailem olur kimsem olmadigi için
00 YorumlaOyuncu isimlerini aklımda bir süre tutamıyorum. İzledikçe alışıyorum
00 Yorumla- 24 gü
İskender büyük, pala, ersoy ulubey, testere. hep kötü olanlar aklımda la
00 Yorumla - 24 gü
Beğendiğim ve ilgimi çeken bir karakter ise evet.
00 Yorumla - 24 gü
Sadece çok sevdiklerimin isimlerini aklımda tutuyorum
00 Yorumla - 24 gü
Hayrı isim hafızam kötü genel olarak çok unutkanım 😄
00 Yorumla - 24 gü
Aptalim 🥲 hayir kdkdk amaa şöylee yabanci kore isimleri aklimda tutamiyom
00 Yorumla m
24 güEvet isim hafızam iyi. 💫
00 Yorumlahayır abi game of thrones izlemek çok zor bu yüzden bi bölüm sonra isimler gidiyo
00 YorumlaTutamiyorum ama 6 yasindaki kuzenin tutabiliyor tuhaf
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)22 gü
Diziye göre değişiyor mesela game of thrones izlerken karakterlerin tamamını 4. sezona kadar ancak tam anlamıyla ezberleyebilmiştim...
00 Yorumla - 23 gü
Karakterlerin rol önemine göre evet.
10 Yorumla Tutamasak, izledigimizi anlamıyoruz demektir
10 Yorumla- 24 gü
Ben çok unutkanım izlerken bile unutuyorum
10 Yorumla yabanciysa asla kalmiyo
10 Yorumla- 23 gü
Yamaç Koçovalı ben
00 Yorumla - 24 gü
Tabii Halis ağam
00 Yorumla Evet genellikle tutarım
00 YorumlaUnutuyorum çoğunu başrol dışında
00 YorumlaDiziler & Filmler konusunda 1b cevap paylaştı. İlgimi çeken karakterlerinkini evet.
00 YorumlaYok, ben genelde dizinin hikayesine odaklanırım.
00 Yorumla- 24 gü
Asla tutamıyorum, çok nadirdir aklımda kalan
00 Yorumla - 24 gü
İkinci bölüme kadar hayır 😂
00 Yorumla - 24 gü
Yabancılarda kalmıyor maalesef
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 331 cevap paylaştı. Hepsinin değil, sadece sevdiklerimi
00 Yorumla- 24 gü
İzlerken evet snsnfnnf
00 Yorumla - 24 gü
Dizi sararsa kalıyor.
00 Yorumla - 24 gü
İsim hafızam berbat maalesef
00 Yorumla - Gizli Üye(30-35)24 gü
Hayır hiç aklımda tutamıyorum.
00 Yorumla - 23 gü
Tutarm
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)22 gü
Yabancı olanların çoğunu hayır
00 Yorumla Hayır çünkü b12 bende hiç yok...
00 Yorumla- 22 gü
Yok ama senaristleri iyi hatırlarım xd
00 Yorumla - 22 gü
Hayır tutamıyorum
00 Yorumla Genelde hayır
00 YorumlaHayır.
00 Yorumla- 22 gü
yook
00 Yorumla Evet 💅🏻
00 YorumlaHayır b12 eksikliği 😁
00 Yorumlayapımcılarda en saçma isimleri koyuyor bea
00 YorumlaTutabilirim