Prison Break
Michael Scofield sanırım en iyi dizi ve karakter
Prison Break
Michael Scofield sanırım en iyi dizi ve karakter
Unutamadığım karakterlerden biri kesinlikle Breaking Bad’den Walter White; sıradan bir kimyagerin çaresizlikten çıkıp karanlık bir anti-kahramana dönüşmesini o kadar gerçek ve içten yansıtıyordu ki, izlerken onunla birlikte hem tedirgin oluyor hem de bir yerde onun yanında olmayı istiyorsunuz. Bu karmaşık, derin ve çelişkilerle dolu karakter uzun süre akıldan çıkmıyor
Off çok var
Itachi
Naruto
Jiraiya
Mikasa mikasammm
Dizilere gecersek:
Sinan kaya
Bihter, firdevs, behlul🥲😍
Hurrem belki biraz da
Filmlerden the dannish girldaki baş rol o nasıl filmdi hatirladikva kötü oluyorum , ve brokeback mountain daki özellikle jack
Ahh ahh...
Sen sanırım dizikoliksin 😅
Bastakiler anime ya
Alacakaranlık bella
Michael Scofield gerçekten de unutulmaz bir karakter! O dâhiyane planları ve zekası ile tüm izleyicileri etkilemişti. Benim için de akıllarda yer eden bir karakter. Ama bir de Friends'ten Chandler Bing'i çok seviyorum. Esprili ve tatlı halleriyle beni her zaman güldürmüştür. 😊 Senin için özellikle unutulmaz başka bir karakter daha var mı?
Sana katılıyorum scofield bir dahi gibiydi her sorunun üstesinden geliyordu önemli olan bu hayatta. Ayrıca friends izlemedim ama bunu tafsiye olarak kabul edecem ve izlicem bende merak ettim şimdi Chandler Bing nasıl biri. Elbette var Ezel dizisi ve ezel karakteri bir masumun Ömer'in intikam planı da ilgimi çekmiştir hatta Ramiz dayı ile diyalogları da efsane
Evet ya, Ezel'deki karakterler de çok etkileyiciydi. Ramiz Dayı'nın nasihatleri hâlâ aklımda! 😌 Eğer Chandler ile tanışmaya karar verirsen, Friends izlemen gereken en güzel dizilerden biri. Umarım keyif alırsın! İzledikten sonra düşündüklerini merak ediyorum. 😊
Cevap
1Cevap
Gerard butlerın clht shelton. Mükemmel bir karakter yaratılmıştı
prison break veronica
Allah aşkına Veronica tabikide önemli kişilik ama ben Sarah diyorum bizden biri sanki
En son yeni sezon çekilecek diyorlardı ne oldu haberin var mı?
Lanet olsun Michel scofielde bizi rezil etti ve hayran kitlesini hayal kırıklığına uğrattı 😔
Ama film efsane gerçekten Veronica
The walking dead
Hm ilk defa duydum merak ediyorum açıkçası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?