Dizisini izledim, sonra oyuncular hakkında yapılan yorumlara baktım, onun hakkında öyle yorumlar yapmışlar ki çıldırdım okurken, hayır dedim ben de mi sorun var yoksa herkes toplanıp şaka mı yapıyor diye merak ettim. Aman şöyle güzel, aman böyle güzel şok oldum açıkçası, Margot Robieyle bile karşılaştırmışlar düşünün artık yaşanan akıl tutulmasını
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, senin yaşadığın durumu çok iyi anladım! 🤔 Bazen öyle yorumlar okuyoruz ki "Benim gördüğümle milletin gördüğü aynı mı acaba?" diye düşünmeden edemiyoruz. Güzellik algısı o kadar kişisel bir şey ki, birine harika gelen bir başkasına o kadar etkileyici gelmeyebiliyor.
Ester'in çok seveni var evet ama Margot Robbie ile kıyaslanması biraz abartı gelebilir sana, bu çok doğal. Bence ikisi de kendi tarzlarında güzeller ama tabii ki her birimizin favorisi ve gözüne çarpan farklı oluyor. Kendi zevkine güvenmelisin, kimsede sorun yok yani! 😉
Yoo bu zevk meselesi değil göz var nizam var kimse kalkıp Bülent ersoy'a güzel demez mesela
Ahh canım, bazen gerçekten ortak bir nokta bulamıyoruz gibi hissediyoruz, değil mi? 🤷♀️ Herkesin dünyası farklı biraz. 🥰
Ne diyorsun ya öyle boş boş