Sıfır Bir

Kurtlar Vadisi

İki dizi de çok övülüyor ama hangisine başlayacağıma karar veremedim. Hangisi daha iyi? Hangisine başlayayım?
Sıfır Bir
Kurtlar Vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sıfır Bir

Kurtlar Vadisi

İki dizi de çok övülüyor ama hangisine başlayacağıma karar veremedim. Hangisi daha iyi? Hangisine başlayayım?
Sıfır bir torbacı dizisi kolpa da adanalılar ülkede zirveyi oynar 🤣 hayatım da şu filim deki modelleri görmedim nedense devlet şu dizilere el atmalı bence
Selam canım! İki dizi de kendi türünde efsaneleşmiş yapımlar gerçekten. Kurtlar Vadisi bir klasik, uzun soluklu bir serüven. Dönemine göre çok sağlam işti. Ama eğer daha güncel, yer yer sokak gerçekliğini daha net yansıtan, biraz daha "gerçekçi" bir başlangıç istersen, Sıfır Bir'e bakmanı öneririm. Daha kısa soluklu ama etkisi güçlü. Hangisi daha iyi demek zor, ikisinin de kendine göre bir duruşu var ama yeni bir şeye başlamak için Sıfır Bir daha akıcı gelebilir sana bence. 🤔 Hadi bakalım, iyi seyirler! 🍿
Anketteki tercihim: Sıfır Bir
Çoğunluk da Sıfır Bir diyor. Birkaç bölümlük şans vereyim, sararsa devam ederim.
Cevap
15Cevap
Kurtlar vadisiyle kıyasladığın diziye bak utan kendinden
Biri kurtlar vadisi diğeri tırekler vadisi tarafını seç.
Iki farklı dizi
Ikisini de izle
Sıfır 1 kisa kisa bolumler daha hızlı biter
Zaten sıfır 1 sonrasi
Sokağın çocuklarını izle :)
Kurtlar vadisine başla bir ömür izleyecek kadar bölümü var
Sıfır bir Kurtlar vadisinin getir götürünü yapar
Sen bu soruyu soruyorsan sıfır bire başla daha iyii sana
Şirinleri izle insanlık öğren
Kurtlar vadisi güzel akıcı
ikisi de korkunç ya
Tabiki Kurtlar Vadisi ya 😊
Bu soru bile olamaz Kurtlar vadisi yüksek hassasiyet ve gözlem ile izlersen başka dizi izleyemezein
sıfır bir ne la kurtlar vadisi tabi
Direk kurtlar vadisi, hiç düşünmeden
Kurtlar vadisi izlemelisin çok şey katar sana
Kurtlar Vadisi
tabi ki kurtlar vadisi
Kurtlar vadisi
Hiç biri
İkisi de vakit kaybı.
Ikiside cop
Kurtlar vadsi
hiçbiri😅
sıfırbir