Ve hiçbirini izlemeyen ben 🙄
Kurtlar Vadisi
Ezel
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ve hiçbirini izlemeyen ben 🙄
Kurtlar vadisi dizisi Soner Yalçın ve Ömer Lütfi Mete'nin danışmanlığını yaptığı dönemde Türkiye gerçeklerini öğrendiğimiz bir diziydi ama devlet adına ve sadece birileri için her türlü cinayetin meşru görüldüğü bir diziydi. Sonrasında ise iktidar partşsinin propaganda aracına dönüştü, milletin gazını alma aracı oldu. Irak'ta Türk askerinin başına çuval geçiridi, Hoop, gelsin Kurtlar vadisi Irak filmi. Mavi marmara baskını oldu. Hooop, gelsin Kurtlar vadisi Filistin filmi. Millete mesaj veriliyor, siz dert etmeyin, polat alır intikamımızı.
Ve bu dizinin en sakıncalı yanı ise mafya ve terör örgütlerinin biraz da komedize edilerek normalize edilmesiydi. Osman Wöber'in oynadığı Tuncay Kantarcı karakteri devletin gümrüklerini mafyanın emrine açan bir bürokrattı. Sönmez Atasoy'un oynadığı Halil İbrahim Kapar karakteri bir uyuşturucu baronuydu. Mustafa Üstündağ'ın oynadığı Muro karakteri PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın elebaşılarından biriydi. Ve daha birçok örnek var. Bu açıdan kurtlar vadisini sakıncalı buluyorum.
Ezel dizisine gelince hiç izlemedim, izleyip analiz etmeden yorum yapamam.
Kvp yi tabikide başka hiç bir yerli dizilerle yan yana getirilmemeli,
Benim rahat etmediğim yerde kimse istirahat edemez... Laz Ziya...
Bak koçum bu ara o şişko tombalacıyla çok geziyorsun ikiniz bir İstanbul'a sıgarsınızda bir mezara sıgmazsınız.. Laz Ziya...
Ben sizin Kara sevdanızım.. Kara...
Kvp ile hiç bir yerli dizi yan yana gelemez ...
İkisini de izledim. Senaryo bakımından Ezel daha güzel. Kurtlar Vadisinin 65. bölüm civarları Ezel'in 54. bölümden sonrası biraz bozuyor. Bizim sektör Ezel'cidir. Geri kalanda insanın zevkidir derim.
Kesinlikle kurtlar vadisi. Biri devlet ve mafya örgütlenmesini anlatıyor ülkenin durumunu dış siyaseti anlatıyor. Diğeri aşk. Bence kiyaslanamaz kurtlar vadisi
Cevap
21Cevap
Ezel daha iyi
İkisini de izledim Ezel duygusallıktan bir tık önde gibi duruyor. Aşk var intikam var vs ama Kurtlar Vadisi duygu bakımından biraz geride duruyor gibi
İkisi de güzel ama Kurtlar Vadisi bambaşka.. Hiçbir dizi vadinin yerini tutamaz..
Kurtlar vadisini hiç izlemedim ama Ezel'in birkaç bölümüne arkadas yuzunden bakmıştım, fena degildi.
@Mario45 koş hala izlememiş 😃😃
C şıkkı hiç biri.
Vadiyi sevenler devlet ve aksiyon temali oldugu için sever, Ezelciler ise aşk temali olduğu icin sever.
Ezel ve EDHO, Kurtlar Vadisi'nin çakması zaten. Kurtlar Vadisi'ni bu tür çöp dizilerle karşılaştırmak bile hata
İkisini de tarzım olmadığı için izlemedim. Kurtlar Vadisi Baba’nın Türk versiyonu gibi, tutuldu. Ezeli neden sevdiler anlamadım.
Bende sizin gibi ikisinide izlemedim sadece kurtlar vadisini babam sayesinde arada bir , bir kaç dakika
Bu tarz dizileri izlemiyorum. Dolayısıyla ikisi de değil.
Eşkiya dünyaya hükümdar olmaz diyorum 3 unude izlemedim ama hızır cok iyi be😌
Ezel, Kurtlar Vadisi'nin çakması.. :))
kurtlar vadisi. lisede izlerdim mematiye hastaydım :D
ikiside çok güzeldi ama kurtlar vadisi daha iyi
İki diziyide izlemedim, sadece bir kaç bölüm kurtlar vadiyi izledim, kurtlar vadisi diyorum…
ikisini de izlemedim ama Kurtlar vadisi olsun😄
Yeni başladım ama kurtlar vadisi diziyi biliyorum çok iyi
Kurtlar Vadisinin yanın diğer bütün ilgili kategorideki diziler çöp sayılırlar
Kurtlar vadisini bilmiyorum pek ama Ezel seviyorum.
"C" hiçbiri😬
Benim favorim "La Case De Papel" 🖤😬😬😂
İkisini de izlemedim. İzlesem Ezel'i beğenirim gibi geliyor
İkisini de izlemedim ama Ezel'e daha yatkınım o yüzden Ezel.
Herkes öldürür sevdiğini ölüm dediğin nedir ki gülüm
Eski çakırlı kurtlar vadisi ezeli ezer geçer
İyi ki Ezel mi Acı Hayat mı, Deli Yürek mi diye sormadın. 😂Adamın neredeyse tüm dizileri güzel.
Ezel tabii. Şu diğer dizimsinin adını bile duymaya tahammülüm yok mk.
Ezelin ilk sezonu iyi ama bazen sıkıcı geliyor bana meraktan izledim
Kv izlemedim, ama Ezel güzeldir. Kv izleyenler Onu dsha çok beğenir ama
Vala çok izlemedim kurtlar vadisinise ezelide ama kurtlar ve ezel tercihim😂😂
Çocukluk travması kurtlar vadisi.🙄😂
Kurtlar vadisi
Ezel tabii ki değişmezzz
Kurtlar vadisinde elif vardı o yüzden ezel😄
Ezelciyim ben
Abimden dolayı Ezel diyeyim:)
1. Fotodaki tam bir kurt bakışlı heheh
Polattttt amca
İki evladını birbirinden ayırabilir misin? :')
Ezel diyorum diğerini hiç izlemedim
İkisini de hiç izlemedim
Kurtlar Vadisi kesinlikle.
@jealous_14 ...
İkisini de izlemedim.
İkisini de sevmiyorum
Ikısını de izlemedim desem 🥺
Ezel guzeldi eysanlar ölmesin 😂
Kurtlar vadisini izlemedim
Ezel diyorum
hiçbiri niye izleyelim ki zaten bunları sacfdasc
KV tek atar