Diziler & Filmler Kurtlar Vadisi Vs Ezel Kapışması tarafını seç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hangisini tercih edersiniz ve sebepleri merak ediyorum türkiye tarihinin en sevilen dizileri EZEL TEKLER KURTLAR VADİSİ G. O. A. T Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kurtlar Vadisi Vs Ezel Kapışması tarafını seç? Cevapla Tarih Soruları Dizi Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sinefilim Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 29 +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 309 cevap paylaştı. Ezel kısa ve özdü. Kurtlar vadisi ilk 90 bölümü iyi ama ben şahsi olarak Ezel'i seçerim. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Diziler & Filmler konusunda 29,1b cevap paylaştı. Ezel daha iyi bence 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl KURTLAR VADİSİ G. O. A. TKesinlikle kurtlar vadisi diyorum o dönemde insanlar Perşembe akşama dükkanlarını kapatır Süleyman Çakır'ın vurulduğu akşam Türkiye'de hayat durmuştu 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısın kral bencede kurtlar vadisi çok derin anlamlar içeriyor ve oyuncu kadrosu çok iyi süleyman çakıra bir oscar borcu var bu hayatın Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Yani senin Ezel dediğin dizi bir kadının peşinde dönüyor başka bir şey yok Yorumla Soran +1 yıl Ben değilde kanka insanlar seviyor bende seviyorumda kurtlar vadisinin yerini hiç bir dizi alamaz dünya dizi tarihinde ilk 5 e oynar banko Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Kesinlikle öyle kardeşim Yorumla GeceMuhafızı +1 yıl Bir de o dönemlerin tadı başka idi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ezel kısa ve özdü. Kurtlar vadisi ilk 90 bölümü iyi ama ben şahsi olarak Ezel'i seçerim.
Ezel daha iyi bence
KURTLAR VADİSİ G. O. A. T
Kesinlikle kurtlar vadisi diyorum o dönemde insanlar Perşembe akşama dükkanlarını kapatır Süleyman Çakır'ın vurulduğu akşam Türkiye'de hayat durmuştu
Aynen haklısın kral bencede kurtlar vadisi çok derin anlamlar içeriyor ve oyuncu kadrosu çok iyi süleyman çakıra bir oscar borcu var bu hayatın
Yani senin Ezel dediğin dizi bir kadının peşinde dönüyor başka bir şey yok
Ben değilde kanka insanlar seviyor bende seviyorumda kurtlar vadisinin yerini hiç bir dizi alamaz dünya dizi tarihinde ilk 5 e oynar banko
Kesinlikle öyle kardeşim
Bir de o dönemlerin tadı başka idi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!