Çukur kurtlar vadisi ile kıyaslanıyor bazen kurtlar vadisi çukura fark atar bunu kabul edelim 😏
Kurtlar vadisi
Çukur
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kurtlar Vadisi gibi salakça dizileri sevmem. Polat Alemdar karakterini oynayanın da oyunculuğu ayrı rezillik.
Çukur, İçerde, candır.
Çukur izliyosan kekonun tekisindir böyle saçma dizi dünyaya gelmez adamlar lastikte yuvarlanıyor patatesle adam öldürüyor bı de vadiye salakça diyosun vadi çukurun babasıdır senin laf atığın dizi ülkenin karanlık gerçeklerini mafyayi çıkaran organları derin devlet içindeki dengeleri illimunati tapınakçılar gibi derin konuları ele alır karakterleri gerçekte 90 li yıllarda yasamis kişilerden esinlenildi olayların çoğunun gercekle baglantisi vardı dizi geçmişi anlatıp gelecekten haber verip verdiği haberlerin çoğu tutan politik ve siyasi bir seneryoya sahiptir ülkede gerçekleştirdiği 172 dünyada ise 38 tane ilklerin ve enlerin maddesi vardır
Olum 1 seneyi geçmiş nasıl buldunuz, niye yazıyorsunuz? Tövbe tövbe.
Hala çukur izlemiyosundur umarım ve vadinin nasıl bir efsane olduğunu anlamiisindir inşallah
@YusufYakar28 Bıraktım aga sarmadı ya bir yerden sonra vadiyi de izlemem ama saygı duyarım izleyene
Valla he ne günlermiş işte ortaya çıkıyor kaç sene önce yazdığın bir şey bile :D
Pusuyu saymazsak sadece kurtlar vadisinin ilk 3 sezonunu sayarsak yanına yakşalabilecek dizi yok ezel dışında kurtlar vadisinin her karakteri ayrı efsaneydi
1. PUSUYU 300 BÖLÜM TAMAMİYLE İZLEMEMEŞSİN PUSU SON 1 SEZON HARİÇ ÇOK İYİYDİ VE EFSANE OLARAK DEVAM EDİYORDU 2. EZEL KARAKTERLERİ İLE KURTLAR VADİSİ KARAKTERLERİNİ KIYASLAYAMAZSIN BELLİKİ 97 BÖLÜMÜN TAMAMINI İZLEMEMİŞSİN
Kurtlar vadisi
Cevap
46Cevap
Kurtlar vadisi dizisinde bence amatöre yakın sahneler var olmasa şahane olurdu ama yine de çukurdan kat kat iyi.
2003 Osman SINAV yapımı KURTLAR VADİSİ Türkiye de çekilmiş en iddialı ve en kaliteli dizidir...
Çukurun son bölümünü izledim de ne olduğu belli değil Vadi ile kıyaslanamaz bile
ARKADAŞLAR BAŞLIK YANLIŞ AÇILMIŞ
KURTLAR VADİSİ VS vadicik
O vadicikse sen nesin ya
2 dizinin taban tabana zıt olduğunu bile bile mi böyle bir kıyaslama yaptiniz açık ara farkla kurtlar vadisi tabiki
Ben sosyal medyada hiç görmedim şahsen
Dizi izleyenler ne anlıyorlar hiç anlamıyorum. Hepsi aynı.
Kurtlar Vadisi elbette. Şu diziyi bir tek ben izlemiyorum galiba.
Vadi kabak tadı veriyor artık... ısıtılıp ısıtılıp yenen kabak hemde
kıyaslanamaz bile tabiki kurtlar vadisi bu dizi türkiye standartlarının üstünde bişey bir nedeni daha var polat bu dizide tüm ülke vatan için savaşırken çukurda bir saçma mahalle için birbirlerini yiyolar bu yüzden kurtlar vadisi
Hiçbir dizi kurtlar vadisi nin yanına bile yaklaşamaz
Çukur alayına düz gider <•••>
Gülüşün izledim tabi ikisini kıyaslayınca çukur daha yakın geldi bana göre
Gülüşün çukurun kaç bölümüne baktın savaşsız sahneleremi denk geldin 😀
Bir bölüm izlemeyle dizi degerlendirilemez youtubeden çukur sahnelerini izlemeye başlarsan sonrası gelir zaten sonra gidipte tüm bölümlerini izlemeye başlarsın ben şahsen öyleydim ilgilenmiyodum baktımki heryerde karşıma çıkıyodu (malum kitlesi geniş) youtubeden sahnelere bakmaya başladım sonrası bi bakmışımki hayatı çukur gibi yaşamaya başladım dizi müziklerini bulundugum duruma göre aksiyon duygusal heyecan gerilim müzigini dinliyom anlatılmaz izlenir #bizeheryerçukur
Olabilir herkezin görüşü farklıdır
ikisini de izlemediğim için bilgim yok..
Çukur tabi ki. Çukur evimiz, İdris babamız
idris babanız halo dayının sağ kolunun adamı bile olamaz
@BAĞIŞLAMAM yamaç reyiz alayına düz gider <•••>
Kurtlar vadisi ile kıyaslamak bile yanlış
Tabiki kurtlar vadisi açık ara.
sen anlat karadeniz en iyisi bence
Çukurda çok iyi ama vadiyle kıyaslanamaz
ikiside iğrenç kıro işi.
eski vadinin yerinin kimse alamaz
Tartışma konusu bile değil tabikide kurtlar vadisi
Kv nin zevki başkaydı
Tabii ki Kurtlar Vadisi, bu soru mu yani? :D
Türk dizilerini izlemiyorum
Kurtlar vadisi
#iyiaksamlar
Ikisinide izlemiyorum
Vadi efsane
İkisi de kötü bence kız ayool
Criminal Minds.
Kurt
ezeL. <3
hiçbirisi
Hiçbiri
Çakır baba
Kurtar vadisi
vadi
Hiç biri.
Hiçbiri, doğrusu birleşik.
Çukur kim köpek akü
hadi ordan ya çukur alayınızı havaya atar yere düşmeden siker <•••>
C. Hiçbiri.
Hec biri
Küstüm Show
KvP.
Vadiyi tek geçerim
Vadi derim
Sözz
kürtler vadisi
Çukur
Heralde kurtlar
Hiçbiri
Türk dizileri klişe
hendek
İzlemiyorum ki
Hiçbiri.
Kurtlar Vadisi
ÇUKUR
Evet izlemedim onu izle izle bitmez😂
Ilk 97 yi izle tavsiyem başla hatta 😄 https://youtu.be/wg1KMFNkm8g
Çukur bebe dizisidir tek gerçek vadinin ilk 97 bölümudur.
Vadi
kurtlar vadisi
Hiç biri
Hicbiri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?