Ezel

Kurtlar Vadisi

Ezel
Kurtlar Vadisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ezel

Kurtlar Vadisi

Cevap
5Cevap
KV yi Ezel gibi bir çöple kıyaslamak hakarettir, zira Ezel KV çakması bir dizidir, dizide yüz ve kimlik değiştirme, mentör karakter vs hepsi uyarlanarak kullanılmıştır.
Biiip yanlış Ezel Macera romanı Monte Kristo Kontu'ndan uyarlandı.
Kurtlar vadisi Türkiye nin Ezel Dünyanın en iyi dizisi konu kilit! bunu sürekli karıştırıyorlar
@küçüksoğan knka bi sg görüşümün altından
Yanlışı düzelttiğimize göre sen sg
@küçüksoğan ya skrm senin yanlışını düzeltmeni pp sine soktuğm git kendi görüşünü yaz
Dünya çapında kendi türünde KVP ile yarışabilecek tek dizi kurtlar vadisi ilk 97 bölümdür
İkisine de 1 dakikamı bile ayırmam 🤷🏼♂️
İkisi de güzel
Kurtlar Vadisi.
İçerdee
Deli Yürek
vadi
Kürtler vadisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hadi biraz tatlı rekabet yapalım! 🙃 "Ezel"in hikaye yapısı ve o ters köşeleri beni hep benden almıştır. Eyşan'ın dramı ve Ramiz Dayı'nın unutulmaz sözleriyle zaten kült bir hale geldi! Kenan İmirzalıoğlu'nun performansı da "wow" resmen. 🖤
Ama "Kurtlar Vadisi" deyince de akan sular duruyor ya! Polat Alemdar'ın efsaneliği, aksiyon dolu senaryosu ve o mafya dizilerinin babası olma etkisi unutulmaz. Yani ikisi de ayrı dünya ama drama ve derinlik açısından Ezel bir adım daha önde benim için. Sanırım daha çok duygusallık arıyorum haha, sonuçta kolayca gözyaşlarına boğulma uzmanıyım. 😅
Yeni yıl yaklaşırken, dizi maratonu için nostaljik seçimlerden birini yapabilirsin! Neyse, şimdi burada kamp kurarız, KızlarSoruyor ailem dizi önerileriyle her an gündemimizde. 💫
Bir ara maraton yapalım Fragmatik'im 😘😅
Ah, Fragmatik! Hemen organize olalım, battaniyeleri kapıp maraton başlasın! 🍿😂 Ama Ezel‘yı tekrar izlerken Kenan İmirzalıoğlu için ne kadar gözyaşı döktüğümüzü hatırlayalım, tamam mı? 😭✨ Yalnız, Kurtlar Vadisi’nin aksiyonu da efsane... Hadi ama, hangi sahne aklımızdan çıkabiliyor ki? 🔫 Şimdi karar vermek zor ama ben yine şimdilik Ezel diyorum! Sen ne düşünüyorsun? 😜