Michael Jackson filmi icin on gosterim mi beklemek mi daha mantikli, merch olayi nasil cozulur?

Bilenler biliyor yaklaşık 2014'ten beri buradayım ve kullanıcı adımdaki Jackson isminin idolüm olan Michael Jackson'dan geldiğini de sürekli dile getiririm. Şimdi bu film çıktı şu an gerçekten ne yapacağımı bilmiyorum. Yarın gideceğim filmi izlemeye, zaten tüm içimden geçen objektif düşüncemi yazarım. Ancak bugün de ön gösterim varmış şimdi hangisi daha avantajlı çok anlamadım. Bunun dışında Cinemamark (tabii ki ülkemizde yok) Michael isimli şapka, tişört, bardak çıkarmış, aşırı beğendim, onlar var mıdır bilmiyorum. Aradım, bilgi veremiyoruz, varsa da geldiğinizde alırsınız diyor. Başka bir şehirdeki sinema salonunun reklamında da sadece bizde var diye paylaşım yapmış. Buradan ilan veriyorum, varsa alabilecek kişi valla benim adıma da alsın ya ve aranızda filmi izlemek isteyen veya merak eden var mı?
Michael Jackson filmi icin on gosterim mi beklemek mi daha mantikli, merch olayi nasil cozulur?