- 1 yıl
Benim için film seçmek uzun sürüyor. Televizyon karşısına geçiyorum ve netflixi açıyorum. Yavaş yavaş filmlerin üzerinden geçiyorum ve gözüme güzel kestirdiklerime bakıyorum. Ardından genelde filmi beğenmiyorum ve gezinmeye devam ediyorum. Nerdeyse çoğu filmde aynısını yapıyorum. Liste başına gelince aynı filmlerin üzerinden tekrar geçiyorum. Bu işlem benim için yaklaşık 15-20 dakika sürüyor. Bir film bulduğumu düşünerek herhangi bir tanesini açıyorum ve bazen beğenmiyorum geri kapatıyorum. O süreden sonra artık film izleyesim kaçıyor ve kalkıp gidiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- u1 yıl
Benim için film seçmek daha uzun sürüyor çünkü çok fazla yabancı film ve dizi izlediğim için izleyecek bir şey bulamıyorum yeni filmlerin internete düşmesi da uzun sürüyor. bu yüzden de seçerken daha çok zaman kaybediyorum. bilim kurgu ve aksiyon sevdiğim için de bazen film bulmakta zorlanıyorum. çünkü sevmediğim bir filmi izlediğim zaman boşuna izlemiş gibi hissediyorum zaman kaybediyorum yani en son Shazam 2 filmini izledim
00 Yorumla
- 1 yıl
Genellikle, film seçmek film izlemekten daha uzun sürer. Bir film seçerken, izlemek istediğiniz tür, yönetime bakış açınız, oyuncular vb. dikkate alınması gereken birçok faktör vardır. İzlemek istediğiniz filmi seçmek, bu faktörleri göz önünde bulundurmak ve incelemek biraz zaman alabilir.
00 Yorumla
- 1 yıl
Koyduğun fotoğraflara hayranım. 😁
Cevabım ise kesinlikle film seçmek. Bazen bir saaf film arıyorum bulamayınca youtube'a giriyorum direkt. Böyle olunca da birkaç gün film izleyemiyorun. Gerçekten asıl mesele film seçmek. Devam etmekte hiçbir sorunum yok başlarsam durmam. : )
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
- 1 yıl
Seçmek diyebilirim ve gerçekten çok seçiciyim film konusunda imdb puanı yüksek olsa bile içime sinmeyen filmi açıp izlemiyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
Listem var dude izleyeceğim filmler belli yani oturup Netflix ten film bakacak kadar ne zevksizim ne de zamanım çok.
07 Yorumla- 1 yıl
Nettlix çöp dude mubi falan takıl
- 1 yıl
Kaliteli film streaming servisi
- 1 yıl
bak tabi dude sonra bana teşekkür edersin
- 1 yıl
İzlemek
Çünkü odak gerekiyor
O an oraya fokuslanmak gerekiyor00 Yorumla - 1 yıl
Hem dizi izlemek hemde ne film/dizi izleyecegine karar vermek
00 Yorumla - 1 yıl
Film seçmek tabiki. 1 saatte anca seçiyorum.
00 Yorumla - 1 yıl
Karar vermek daha uzun sürüyor
00 Yorumla Sevmek daha zor ve uzun sürüyor
01 YorumlaSevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika
00 Yorumla- u1 yıl
Film seçmek çok zor geliyor bana
00 Yorumla - 1 yıl
İzlemek🤣o kadar da kararsız değilim yani🙄
00 Yorumla - 1 yıl
Seçmek
00 Yorumla Diziler & Filmler konusunda 565 cevap paylaştı. Seçmek zor
00 Yorumlasecmek