Film seçmek mi daha uzun sürüyor film izlemek mi?
Bazen seçerken daha fazla vakit harcıyorum genelde 5987 şık arasında kalıyorum.
Bazen seçerken daha fazla vakit harcıyorum genelde 5987 şık arasında kalıyorum.
Film seçmek bana göre konusuna falan bakmak hepsinin fragmanı falan uzun yorucu iş😄
Seçmek zor yav djdj
Sen mi seçtin hkgngg
Cevap
49Cevap
Film/dizi seçmek daha uzun sürüyor maalesef. Pandemi öncesinde favori diziler birikirdi, biraz vakit oldu mu izleyecek bir sürü dizi olurdu. 1.5 yılda sabrımız gibi dizi/film stoklarını da tükettik. O yüzden güzel/dizi bulmakta zorlanıyorum.
Hatta son zamanlarda Netflix'e giriyorum birkaç dakika dizilere/filmlere bakıyorum, izlememiş olduklarım bana hitap etmediğinden geri çıkıyorum. 😒
Benim gibi;
*Çok film izlemiş,
*Bir bakışta filmi/konusu/kalitesini anlayabilen,
*Imdb puanına dikkat eden, ama ona rağmen bazen imdb puanı düşük olsa da kalitesi iyi olan filmlerinde olduğunu bilen birisi iseniz,
o zaman film seçmek daha zordur.
Hiç bir film izleyesim geldi hadi bir film seçeyim diye oturmadım genel de ne izleyeceğimi bilerek otururum. Ama boş vaktim kaldı haydi bişey izleyeyim demişsem (pek hatırlamıyorum dediğimi ama) netflix, amazon, iptv ya da nereye o an ulaşabiliyorsam 5 dk bakarım bulamazsam eskilerden bişey açar geçerim
Benim için seçmek sıkıntı. İnce ince araştırırım. İçeriğini inceler tanıtımını inceleyip düşünürüm. Bana ne katabilir bu film diye. Bir yarım saat düşünüp sonra tekrar araştırırım. Araştırırım araştırırım bayağı bir sonra izleyip izlemeyeceğime karar veririm:-)
Önceden bende öyleydim hatta film konusunda kararsız kalıp izlemediğimi biliyorum 😂 netflix kurtardı bu dertten çoğu kaliteli imdb puanına bakıp ekşiden bir iki yorum okuyup direkt filme geçiyorum 😂 su an kararsızlık konusu diziler konusunda olmaya başladı 😂 secemiyorum sinirleniyorum izlemiyorum 🤪 nerdeyse 1 senedir üyelik var 3 tane dizi izleyebildim
Film seçtikten sonra izlemeye başlayana kadar geçen zaman 😂
Tuvalete gidilir, mısır mı patlatsak diye düşünülür vazgeçilir düşünülür patlatırlır, ay burda oturmıcam deyip başka yer yerleşilir diye diye filme başlamak +1 saat atar 😂😂😂
Film secmek.. film izle sitelerine bak, orada yorumları oku. O da olmazsa ekşi sözlüğe bak. Zaten sabah oluyor o saate kadar. Bir de film akmıyorsa 😤🤯🤬
benim için seçme kısmı uzun sürüyor. hangisi izlemeye değer acaba diye uzun uzun düşünüyorum genelde de seçtiğimi beğenmiyorum komple zaman kaybı gerçekten :(
Biriyle seyrediyorsan baya iskenceye donusuyor, birinde karar kilmak. Ama ben direk kendi sevdiyim kategoriyi acip izliyorum.
Kafamda belli bir film listesi yoksa evet sanki bomboş bir odanın içinde eşya bulmaya çalışmak kadar zor oluyor.
Secmek cok zor sirf bu yuzden 4k tv projeksiyon ses sistemi aldim ama yeni flim bulmak cok zor flim gecesi yapsak mi :)
Eğer sık sık izliyorsam seçmek daha zor.
Ama son 2 aydır izlemedim hiç izlicek şeyler birikmiştir.
İzlemek tabiki de 2 saat film arayan yoktur heralde aramak sıkıcı olduğu için sana 2 saat sürüyor gibi gelebilir
Bazen seçene kadar bütün film izleme hevesim kaçabiliyor. Çok fazla izlediğim için seçim yaparken çok zorlanıyorum.
Film seçmek benim için ölüm gibi bir şey oluyor çünkü birçok film beni sarmıyor ama beni saran filmi 2-3 kere izlediğimi de biliyorum
Film secmek acayip uzun sürüyor. Hele sinemalar. com a gidip izleyen yorumlarina bakinca bayagi bir uzun sürüyor.
Seçmek ya bide onun Türkçe alt yazılı olan versionunu izlemek için doğru dürüst bir site bulmakta da zorluk çekiyorum :/
Bazen film ararken film izleyecek hevesim kalmıyor kapatıyorum
Kesinlikle seçmek film kalmadi izleyeceğim artık zor buluyorum
Film izlemek ardarda 5-6 bölüm diziden daha uzun geliyor
Seçmek bence ve o kadar film içinde izlenmeye değer film aramak tüm vakti alıyor.
Genelde izlemek, filmi seçmek en fazla yarım saatimi alıyor ama izlemek en azından 2 saat 😄
Film seçmek saatlerimi alıyor seçiyorum ve daha sonra izlemeye üşeniyorum 😂
Film izlerken daha fazla zaman harcanıyor çünkü film süresi çok uzun olabiliyor.
Uzunluğu değişebilir ama seçme kısmı her zaman daha çileli.
Tabi ki seçmek.
Hatta bazen seçip biraz izleyip vazgeçiyor, tekrar seçme kısmına geçiyorum.
Rose Red Konağı izlememiş birisi elbette bu soruyu sorar 😄
Film seçmek karar verebilmek çok daha uzun sürüyor bende
Ben kolay seçerim ya, çok vaktimi almaz. Film izlemek daha uzun sürüyor.
Seçmek çok uzun sürüyor. İzlemek çok kısa çünkü yarısında sıkılıp kapatıyorum 😂
Cidden film seçme olayı kanser yaa. Güzel kategorize edilse daha kolay seçilir ama nerde
Film seçmekten bir süre sonra. film izlemekten vaz geçiyoruz
En son ne zaman film izledim bilmiyorum toplasan 10u gecmez
Ben izlemek istediğimde filmimi hemen seçebildiğim için izlemesi daha uzun sürüyor.
Film seçmek ömürden ömür alıyor en iyisi seçmek yerine playlist gibi sırala izle...
İzlemedigim cok az film kaldigi icin, zor buluyorum biraz😅
Seçmek diyeceğim de ben seçmiyorum ki zjsjjs
Akıllı film sever her boş anında film seçer, liste oluşturur😂
Film seçmek kesinlikle. Çok zamanımı alıyor‚ izlediğime değecek filmler arıyorum hep.🐣
Bazen seçemediğim için, izlemediğim oluyor :)
Eskiden izlediklerimden emin olduğum için, eski filmleri izliyorum :))))
Seçmek çok uzun sürüyor öyleki birkaö gün önceden ayarlıyorum filmi
izlemek..
çünkü film izlemek için tv başına geçmem, bir filmi merak edersem oturur izlerim..
Film onerisi olursa izliyorum diger turlu kendim secmeye calisinca cok vakit aliyor
Film seçmek çünkü tam aradığın filmi bulamıyorum ve her zaman iki film arasında kalırım onumu izlesem bunu mu misali
Bence film seçmek daha uzun sürüyo bir film seçmeye çalıştım mı 1 saatimi alıyor doğruyu söylemek gerekirse 😅😅😅
Film seçmek tabikii seçtiğim filminde ilk 30 dakikasından sonrasını izleyebilsem birde güzel olacakta..
Seçmek daha uzun olur aşkım mesela ben 1 haftadır hala seçemedim şöyle acılı bi aşk filmi
Bazen seçmek daha uzun sürer,
Seçmek. Hatta bazen o kadar uzun sürüyor ki izlemekten vaz geçiyorum :D
Kesinlikle seçmek yaa ben hemen her filmi beğenemiyoruum
galiba tek kısa surede iyi film seçebilen benim herkes nedense çok zor birşeymiş gibi söylüyor
hemen seçerim genelde
Secmek adam gibi film yok
Uzun soluklu ve akıcı diziler favorim.
Bazen film seçerken film izlemekten vazgeçiyorum
Seçmeyi göze alamadığım için izleyemiyorum, denk gelirse sadece
Film seçmek tabiikide
Sevmek tabiki her filmi izlemem
İzlemesi bazen işkence gibi geliyor bulmak kolay
Film seçmek ayrı bi vakit alıyor
En İyi Cevaplar