Çalıkuşu dizisini çok severek izlerdim. Kamran’a da az gıcık değildim; Feride’mi üzüp duruyordu. Ah Feride’m, üzümlü kekim benim!

Çalıkuşu dizisini çok severek izlerdim. Kamran’a da az gıcık değildim; Feride’mi üzüp duruyordu. Ah Feride’m, üzümlü kekim benim!
Evet hayat hazır olmakla alakalıdır… sevmekte tesadüfen yanından geçer.. belki çarpar.. belki el sallar… onu anladığında görmediğinde anlamadığında… (içsel melekelerin hazır olmadığında ) kaçar…. Sevgi hiç uğramadı bana dersin ama … melekelerini açmamışındır … gözlerin kulakları açtım sansanda….
Bence sevmek tesadüf değil, biraz “zemin + zaman + ruh hali” karması. Yani kontrol edemediğin çok şey var içinde, o yüzden sanki tesadüfmüş gibi geliyor. Ama vazgeçmek… orası kesinlikle tercih. Acıya, kırgınlığa, gururuna, değersizlik hissine ne kadar katlanacağına sen karar veriyorsun.
Feride’nin Kamran’dan vazgeçmesi de tam olarak buydu işte: “Seviyorum ama kendimden daha az değil” demek. 🥺💔
Cevap
16Cevap
tercihtir vaz geçmek
Vazgeçmek bir karar bu net ama sevmek asla tesadüf değil, yanlış insan yanlış huyu suyu olan insan seviyorum demek yanlis
Sevmek tesadüf olsa idi hiç bir kıymeti olmazdı. Aksine Sevmek emek ister.
Hepsi tercih bir insana fokuslanırsan seversin yine bu soğuma sebebin de olabilir
Sorudan bağımsız Yasemin Allen gibi çok güzelsin auran harika, sevmek tesadüften fazlası
Aşk tesadüfleri sever. Vazgeçmek ise korkak ve kalpsizlerin işidir.
Sevmek tesadüf değil ama büyük rol oynuyor. Vazgeçmek kesinlikle bir tercih
Sevmek de ayrılmak da biyokimyasal süreçler.
Aklımız ermiyor yani.
Sevmek, sana bağlı olan bir duygu. Vazgeçmekte yine senin tercihin..
Kamuran pcc feride de m*l. İnsan bir sorar gerçekten böyle mi diye.
Kesinlikle
Vazgeçmek bir tercihtir evet.
Sevmek tesadüf değildir vazgeçmek tercihtir
Sevmek zamana ve mekana bakar, vazgeçmek ise insanın kendi tercihidir.
Evet öyledir
katılıyorum
Tartışmaya açık
Sevmek tesadüf mü sence
Tanışmak tesadüf gibi ama sevmek için seçmek gerek
Sevgi doğru bağ kurmak gibi yani bir tercih, yanlış kisielri de seviyiruz ama o kötü bir tercih işte
Haklısın galiba
Aynen öyle
Öyle.
ikiside degil
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?