Jasmine ilk bölüm izleyen var mı
:D abi
evrim akını arada yakmaya çalış küçük o. pu ya
:D
Jasmine ilk bölüm izleyen var mı
:D abi
evrim akını arada yakmaya çalış küçük o. pu ya
:D
Cevap
1Cevap
O bir rol slk mısınız sanki gerçekmiş gibi konuşmayın Çağatay ulusoy yapınca errrrrkekk oluyor o yapınca mı laf oluyor *
Çok katılıyorum. Yönetmene ve senariste laf atmak yerine ona atıyorlar.
:D rol mü
:DD knk çağatay kendisini pazarlamıyo arada aşk var ileri noktaya fırlıyo taş çatlasa 1 2 sahne oda sınırlı yani
kız resmen :DDD
@shelby_dbakir
sen az önce dedin ki izlemedim izlemem de
bi önce izle sonra konuş
Ben yönetmeni tanıyorum o yüzden asla izlemem. YouTubede "neden kestane çıplak" yaz ve izle bir diğer dizisi. Ve eleştiren Ali abiye saygısızlık yaptı. Adam disleksi hastası ama yine de küfür etti baya baya
Ayrıca kız da uzun zamandır hiçbir yapımda oynamıyor. Piyasadan silinmemek için önüne gelenlerin kabul ediyorlardı oyuncular. Keyften değil yani.
@Shelby_dbakir anlatmaya değmez böyle tiplere ya ne güzel de açıklamışsın helal ama anlamazlar ki
piyasadan silinmemek için çocuk dizisi ve reklamlarıyla ön plana gelmiş birinin o. pu rolünü kabul etmesi
ya :D allasen çocukluğumun yağmurunu başkasına s*KS çekerken görmenin nasıl bi his olduğunu nasıl anlatayım size
Ya cevap sahibi haklısın. Bu tarz insanlar yüzünden türk sineması falan bu hâlde. Daha piyasa nasıl onu bilmiyorlar.
Nasıl his mı bence ağzınızın suyu akıyor kızı o şekilde görünce. Ama bence isteyerek bile çekmiyor.
@Shelby_dbakir o cinsel dürtü knk erkeksin sonuçta fakat bi süre sonra midem bulanıyo mk
Tamam kız da keyfi oynamıyor. Kızın en son oynadığı yapım neydi diye sorsam bilir misin?
bu kafayla parasız kalırsanız sokakta kendinizi mi satıcanız mk
az onurunuz haysiyetiniz olsun
Satma mı? Kız oyunculuk yapıyor kendini pazarlamıyor. Madem bu kadar duyarlısınız izlemeyin. Siz izlemezseniz yapımcılar da bu tarz içerikler çıkarmaz ve kimse de maruz ve mecbur kalmaz.
evet onurunu karakterini satıyor, para için.
eskort beden satar bu karakter satar.
İzlemedim izlemem de
Asiri sasirdim 😂😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bez Bebek dizisini hatırlamak iyi geldi biraz nostalji oldu 😊 Yağmur karakterini de birçoğumuz sevmiştik. Jasmine de arada komik kötülükleriyle diziyi ilginç kılıyordu. Evrim Akın’ın performansı zaten şahane, o dönem çocukların hem korkup hem de güldüğü bir karakter yarattı. 😊 Çocukken eğlenceydi, şimdi izleyince her şey çok absürt geliyor ama o zamanlar bizim için efsaneydi!