https://youtu.be/QKwYdrUUUks
Şatafatlı bebek mevlidini izlediniz mi?
https://youtu.be/QKwYdrUUUks
komsusu acken tok yatan bizden degildir diyen kesim degil mi bu?
m. kemalin sapka devrimini zulm olarak nitelendirip türban üstüne sapka takan kesim hani.
en müslüman biziz hülog kesimi degil mi bu?
traji komik olam sunlarin yasadigi saltanat yikilmasin diyr cocuguna bir kilo pirzola alamayan siradan vatandasin kendini yirtmasi.
arkadas sen uyandiginda ülke elden gitmeyecek, ülkeni soyup sogana cevirenlerin saltanati yikilacak ama anlat anlatabilirsen.
Al eline kitabı çipetpet de yeter sevgilim
hololop sololopluk yapmanin alemi yok sayin küstah üye 111!!!
Aynen :Dd
hey allahım o kafasındaki nedir? o bilezikler nedir? nasıl bir terbiyesizlik. neden bizim muhafazakar kesim tesettürlü olmayı daha da dikkat çekmek olarak algılıyor. müslümanlıkta var mı israf, gösteriş. budalalık başka şey değil
Yokluktan dolayı siyanür intihar eden aileler var, bunlara medya yasağı geliyor. Lakin bir bebeğe yapılan şatafatlı merasim ve tek taş gözümün içine sokuluyor, kimse müdahale etmiyor...
Tam bir lale devri yaşıyor ülkemiz, peşine çöküş gelecek müdahale edilmezse...
Yaprak döker bir yanımız, bir yanımız bahar bahçe...
İşte her şeye zam faiz koyan devlet parayı bu yandaşlara veriyor bu yeni dönem süslümanları parayı böyle yesin diye. Bu hiranur sümeyye rabialar para içinde yüzsün diye biz böyle yokluk çekiyoruz hakkım varsa haram zıkkım olsun. Daha geçen bir işi olup 4 maaş alan bir akpli haberi vardı alayı böyle
Cevap
28Cevap
Keşke Peygamber efendimizin hayatını örnek alsalar keşke ama nerde. Teoride varlar ama pratikte hiç uygulamıyorlar.
çok gereksiz cidden bir de bu var
Verdiğimiz vergiler boşa gitmiyormuş birileri bebeklerine kasırlarda mevlid yapıp el kadar çocuğa pırlanta alsın diyeymiş. Bu dönem bana hep Osmanlı'nın son dönemlerini hatırlatıyor. Bir yanda saraylar ve İstanbul çevresi diğer yanda taşranın yaşadığı yoksulluk.
Haklısın
Resmen din lobisi kurdular. Neyse
İzlemedim açmadım dahi şimdi yeni gördüm izledim Allah hidayet versin bu topluma hem İslamda olmayan Mevlid gibi bidat şeyleri yapıyorlar hemde Tesettür'ü yanlış anlıyorlar ve yanlış uyguluyorlar. Ama şu var zannedilmesin ki diğer kesimde bunlardan farklı onlarında hiçbir farkı yok onlarda'da aynı gösteriş aynı şatafat var değişen hiç bişey yok Muvahhid olan Müslümanlar hariç tabi ki onlar gerçekten İslam'a bağlılar Müslümanlar
Malum parti malum zihniyet. Vatandasina sukretmeyi ogretip şatafattan geri durmayan zihniyet. Siyasal muslumanciklar sizi...
cennet vaat edip sınav kağıdını yırtıyor ahaha
aynı zihniyetiz
Ülkenin krizde olmasının sebebi hükümetin ve yandaşlarının kasadan aldığı vergilerimizle yaptığı mevlid'lermiş jssk
Haram zıkkım olsun.
Osmanlida böyleydi devlet zengin halk aç
Allahsızlar. Bir de makyajı bozulmasın diye yüzüne değil yanağına götürüyor ellerini amin derken. Sanki ne için dua ediyorsa?
Onu bende fark ettim makyajı bozulmasın :D
İzledim. Bunun hangi sermaye türüne bağlı olmadan bunları yapan kızın kocasının makamından öte aşırı saçma ya ne gerek var mevlüt için onca satafata bu düğün içinde böyle hersey için yazık yoksulluktan aileler yok olurken
Şatafatlı parti yapılsaydı bu kadar gündem yapmazdiniz bence.
aynen eyle akıllı bibişim
Evet izledik bir sürü sorularda soruldu yorumlar da yapıldı bizler böyle israfa karşıyız kendisine müslüman diyen bir insan böyle şatafatlı organizasyonlardan uzak durmalı
Bizim gördüğümüz bu ya görmediklerimiz ye babam ye
Bu arada insanların zenginliği ya da malı mülkü değil bazı yorum atan arkadaşlar buna vurgu yapsa da burda sorun zenginlik değil ALLAH vermiş daha da çok versin israfa karşıyım
30 yaşında müşavir olmuş :D
Her kesimde var böyle zengin insanlar malında sorun yok hesabını kendi verecek ama israf olayı bizi bağlayan kısmı
Benim bir günlük sigortam bile yok
Napolyon ney demiş Para, Para, Para para varsa imkan var.
para ve din işin içine girince toplum bir afallıyor yoksa normal partilere sesimiz çıkmaz afrikada müslümanlar aç flan fıstık de böyle yaşa tabiki yadırgarlar. Adnan oktar tarzı eğlence bu bence
bunu izleyen normal gelirli biri ödediği vergileri bile düşünüyor nereye gidiyor hesabın da :D
Türkiye’de lale devri yaşanırkene gelişen olaylardan bir tanesi 😂
Laleler devri tkp iktidar olsa hepsi tkpli olur bunlar çıkar için kapanıyor
Halk açlıktan ölürken bunlar çocuklara tek taş takıyor. Tam lale devri işte
bebeleri ilerde izlese utanır nasıl bir din nasıl bir ülke biz bunları hak etmiyoruz
Çok büyük israf ve görgüsüzlük. Hem mevlid yapacaksın hem de kendi dininden bu kadar sapkın olacaksın çok tuhaf
Yapılan mekan da Ankara Keçiören de..
Saçma ve aşırı abartı bence..
Akdere türközü keçiören sonradan görme iktidar zengini
Akdere ve türközü ile Keçiören ne alaka anlamadım. Akdere Türk özü Mamak desen anlarım da Keçiören eskiden beri üst ve ortagelir sahibi yerdir..
Uzak olsada benzer sincanı da kattım şimdi :)
bu teyzeyi göremedim orda ama :d eksik kalmış bu
https://www.youtube.com/embed/CBHD4w3_6UkHer şey gösteriş üzerine kurulu günümüzde. Boş insanların boş tatmin yöntemleri
İslamlığın bir manası mı kaldi ki artık. İçini boşalttılar böyle bir şey kaldı geriye işte.
Lüxs kaçınmalı hani müslümandık hele küçücük bebeğin parmağına tek taş takmaları çook komik görmemişler...
Bebeğe tektaş almıslar birde gorgusuzluk resmen daha kötüsü birde bunları alkışlayan kesim var
ak partiden olupta görgüsüz olmayan mı var şaşırmadım iktidar yalakası sonuçta hepsi
İzkemedim ve izlemeyi de düşünmüyorum
Neden mobil mi yok :D
Var ama böyle şeylere ayıracak vaktim yok😀
Yaşasın islami burjuva diyorum sadece.
Yaşasın iyi günlerimiz
Anadoluda bir laf vardır, görgülü kuş gördüğünü eyler, görgüsüz kuş gör ne eyler...
Bu şuursuzlarin yaptıklarını Islam'a mâl eden de ağır cahildir yalnız... yorumları okuyunca ne çok yobaz olduğunu daha iyi anladım
Islami görgüsüzlük her alanda görünmeye baslamasi iyi birsey
İzlemedim izlemekte istemiyorum
İzlemelisin
Yuhh bunlar olayı iyice abartmışlar.
ne abartısı osmanlı 600 yıl böyleydı sesi çıkanı kestiler işte
Herkesin kendi hayatı neden yapmasın
Peygamber efendimizin bir tek çulu vardı :Ddd
Ben de istiyom bana da yapsınlar
Umarım büyüyünce hayırsız evlat olmaz.
Gözlerim kanayarak izledim
İğrenç
aynen eyle katil yavşanotu
Asmr videosu gibi aw izlerken uykum geldi
Hem israf hem görgüsüzlük
Yemekteyiz mi la bu bu ne awk
Görgüsüzlük sadece
herıld
Her geçen gün saçmalıyorlar
Israf riyakârlık münafıkların işidir
Görmemişlik işte
aynen
oraya harcanan parayla açlar doyurulur günlerce
Kadinin soy adi yetiyor daha ne anlatayim
İzledim ve saçma buldum
Millet kafayı yemiş
sende haklısın
İzledik
Ben geç izlemişim
Evet geç kalmışsın 😂
İzledim gösteriş yapmıslar
Izlemedim
Seni zopalarım niye yorum yaptın ozaman
🙄🙄
Çabuk izle şu vidyoyu 🤣🤣🤣🤣
😂😂
Niye o digerlerinden bahsetmiyorsunuz
Bize ne? Şatafatlı ne düğünler oluyor Çırağanda...
İğrenç görgüsüzler h
Sacma bir olay zaten
Boşuna harcama bence
Aman ya çok saçma.
İzlemedim
İzlemez olaydım
Ne gerek var bunlara
Akpli hırsızlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar